2.4Ghz , 4GB DDR3 (Max 8GB) ,* 320GB @ 7200RPM* (Max 1TB@7200 RPM sau 256GB SSD) , Nvidia GeForce 9400M, tastatura iluminata si trackpad multitouch (suporta toate gesturile din Lion)
Este din Late 2008, Macbook 5.1, din Aluminiu (ca Macbook Pro). Cutie, DVD Leopard, Snow Leopard, iLife ‘08 & iWork ‘09. Lion are deja instalat.
Are incarcator de Macbook Pro, modelul nou in forma de “cilindru” (mai rezistent). Find de Macbook Pro este de 85W, asa ca incarca laptopul mai repede ca cel de 60W, care vine cu Macbook-ul. Iar daca nu ma insel, mai este in garantie.
La HDD am pus **, explic si de ce : HDD-ul are cateva luni, l-am luat nou de pe eMag. Este WD Scorpio Black cu garantie 5 ani.
Bateria : 153 cicluri, dupa calibrarea facuta in jur de acum 3 saptamani Coconut arata ca sanatatea este 98%.
Fiindca am pus HDD mai rapid, durata de viata a scazut la 3 ore. Materialul care acopera bateria s-a dezlipit si s-a umflat putin din cauza temperaturilor ridica. Bateria in sine este OK !
Face fata programurilor de gen AutoCAD, PS CS5 , Final Cut X si jocurilor de gen CoD MW 2 , NFS SHIFT, TF 2 etc.
Este in stare buna, tastatura nu e stearsa, carcasa nu e indoita, doar cateva zgarieturi pe “fund”.
Fiind Macbook are ecran de 13.3”, logic. Este backlit, deci se aprinde instantaneu, nu are nevoie sa se incalzeasca.
Boxele au o mica problema, mica, nu mare
Daca volumul este la maxim bass-ul “bârâie” putin. Repet, doar daca sunt la maxim. Se poate asculta muzica linistit cu volumul sub 90%.
Asa, vreau un Macbook Air 11.6 2011. Deci astea noi cu tastatura iluminta.
Cu procesor i5 si SSD 128GB ar fi cel mai ok.
Astept PM-uri si depinde de configuratia oferita putem discuta diferente de bani. Chiar daca e sa dau diferenta, nu dau mare, pt ca Mac-ul oferit la schimb nu as zice ca e tocmai slab.