pe street?!?!?!pe josss?!?!?!....io tânjesc dupa aşa ceva şi tu il expui pe străzi :coolgrin: ....zi adresa că vin să-l iau in primire :snake:
Bucuresti, Sector1, Str. Sibiceanu Costache nr. 15>>> acolo sunt niste oameni foarte draguti care in schimbul unei sume de bani iti dau un MACINTOSH cu factura si cu garantie 2 ani (in cazul meu). Asteptam o masina sa ma ia si mi s-a parut o idee buna sa-i fac o poza. Mi-a dat prin cap chiar sa-l scot din cutie, dar mi-am adus aminte cat am dat pe el si mi-a iesit brusc ideea din cap.
pe street?!?!?!pe josss?!?!?!....io tânjesc dupa aşa ceva şi tu il expui pe străzi ....zi adresa că vin să-l iau in primire
Bucuresti, Sector1, Str. Sibiceanu Costache nr. 15>>> acolo sunt niste oameni foarte draguti care in schimbul unei sume de bani iti dau un MACINTOSH cu factura si cu garantie 2 ani (in cazul meu). Asteptam o masina sa ma ia si mi s-a parut o idee buna sa-i fac o poza. Mi-a dat prin cap chiar sa-l scot din cutie, dar mi-am adus aminte cat am dat pe el si mi-a iesit brusc ideea din cap.
A credeam că e vro operă de caritate ...ştiu ştiu visez cu ochii deschişi
trec printr-o perioada mult prea proasta din nefericire. crede-ma pe cuvant ca nu ma intereseaza nimic din jurul meu.de obicei e doar scrumiera si telefoanele.
trec printr-o perioada mult prea proasta din nefericire. crede-ma pe cuvant ca nu ma intereseaza nimic din jurul meu.de obicei e doar scrumiera si telefoanele.
daca te ajuta cu ceva sa stii ca biroul meu arata muuuuult mai rau decat al tau. cred ca daca ma chinui gasesc coji de banane si cotoare de mere de 2-3 saptamani. in plus…. hmmm io nu am scrumiera… am o vaza asa sa nu ma chinui cu drumurile dese la si de la cosul de gunoi cu scrumiera in mana. 1 pe saptamana ajunge sa-mi curat vaza.
macar 1 data pe luna fac ordine generala itnre hartii, curat mousul ecranul chestii de genul asta, in mod normal pe birou nu trebui sa ai decat chestii la care lucrezi curent.