Au făcut asta pentru ca mulți își bagau nasul si stergeau fisiere aiurea din dorința de a fi “curat”,probabil ramasite din vremea Windows când se foloseau programe “cleaner”.
Ca sa devina vizibila permanent, in Terminal: chflags nohidden ~/Library
Doar ca la update-uri devine hidden din nou… Cel putin la mine asa s-a intamplat. Instalati-va Lion Tweaks ca sa activati/dezactivati mai usor; la fel si in cazul altor functii. http://www.macupdate.com/app/mac/39654/lion-tweaks
Scuze de offtopic, dar ce atata filozofie sa faci Library din userul tau vizibil si sa-l tragi apoi in sidebar-ul Finder-ului. Dupa aia n-are decat update-ul sa-l faca ultra-mega-extra-invizibil. Tu il vei avea in sidebar si te doare la basca.
[Edit] Ontopic. Daca ai Appzapper sau alt uninstaller, tragi Yahoo Messenger peste el si debifezi aplicatia, lasi bifate celelalte fisiere printre care si preferintele (plist-ul). Dupa care stergi ce e bifat si apoi refaci setarile ca si cum l-ai instala prima data.[/Edit]
Scuze de offtopic, dar ce atata filozofie sa faci Library din userul tau vizibil si sa-l tragi apoi in sidebar-ul Finder-ului. Dupa aia n-are decat update-ul sa-l faca ultra-mega-extra-invizibil. Tu il vei avea in sidebar si te doare la basca.
Poate ca nu lucrez atat de des cu el incat sa am nevoie sa fie in sidebar si poate ca nici nu mi-a trecut pan cap ca o sa devina invizibil la update… Gen.
Asta e primul lucru care-l fac la reinstalare de sistem,pun in sidebar downloads,pictures,library,movies. Cand am nevoie le gasesc usor.