E o problema care ma streseaza de ceva vreme. Cred ca dupa ultimul update de itunes a inceput sa faca figuri.
Pozele apar ca si sincronizate in telefon, spatiul e ocupat, insa nu am nicio poza in iphone, doar cele facute cu camera lui.
Debifez sync photos, selectez remove pentru cele care erau, degeaba. Zice ca le sterge, cand de fapt ele raman in telefon ocupand spatiu, dar sunt ascunse.
Cand ifonu e conectat la itunes, apare spatiu liber 2.7 GB, iar telefonul mi-arata 468 MB liberi. Pozele sunt 2.4 GB, dar nu e nicio poza pe telefon.
Nu am chef de restore, am si jailbreak pe 4.3.3 si nu vreau 4.3.5 si nici sa-mi fac de lucru cu reinstalatul tuturor aplicatiilor si tweak-urilor din cydia. Sunt absolut sigur ca e un bug de iTunes, insa nu reusesc sa imi dau seama care ar putea fi rezolvarea.
E o problema care ma streseaza de ceva vreme. Cred ca dupa ultimul update de itunes a inceput sa faca figuri.
Pozele apar ca si sincronizate in telefon, spatiul e ocupat, insa nu am nicio poza in iphone, doar cele facute cu camera lui.
Debifez sync photos, selectez remove pentru cele care erau, degeaba. Zice ca le sterge, cand de fapt ele raman in telefon ocupand spatiu, dar sunt ascunse.
Cand ifonu e conectat la itunes, apare spatiu liber 2.7 GB, iar telefonul mi-arata 468 MB liberi. Pozele sunt 2.4 GB, dar nu e nicio poza pe telefon.
Nu am chef de restore, am si jailbreak pe 4.3.3 si nu vreau 4.3.5 si nici sa-mi fac de lucru cu reinstalatul tuturor aplicatiilor si tweak-urilor din cydia. Sunt absolut sigur ca e un bug de iTunes, insa nu reusesc sa imi dau seama care ar putea fi rezolvarea.
A mai patit cineva? Ceva sfaturi?
Multumesc
Mi s-a întâmplat şi mie că n-a vrut să copieze pozele pe iPad nicicum. E adevărat că n-am observat că mi-ar ocupa totuşi spaţiul. Singurul mod prin care am reuşit să transfer poze a fost importându-le din nou în iPhoto. După aceea totul a mers bine. Acuma fac un restore să văd dacă se va schimba spaţiul ocupat.
Una peste alta, pare să fie problemă ori cu iPhoto, ori cu iTunes. Încearcă să reimporţi un album, o galerie în iPhoto şi să faci sync din nou. Dacă o să apară pozele atunci scapi de un restore complicat; nu ştiu, în schimb, ce sa va întâmpla cu spaţiul care zici tu că este ocupat „degeaba”... Oricum, baftă!
Nu stiu daca e si cazul vostru, dar, daca aveti mai multe biblioteci de iPhoto, trebuie ca ultima deschisa sa fie cea setata in iTunes pentru sincronizare.
Nu stiu daca e si cazul vostru, dar, daca aveti mai multe biblioteci de iPhoto, trebuie ca ultima deschisa sa fie cea setata in iTunes pentru sincronizare.
Nu e cazul meu; am doar una pe care o care după mine de pe vremea lu’ Tiger.
Nu imi da voie nici sa sincronizez dintr-un folder. Inainte asa faceam, si imi apareau aranjate pe categorii in telefon. Cu iPhoto nu am sincronizat. o sa mai incerc azi cand vin de la munca
Nu stiu exact unde ai fotografiile, eu folosesc Aperture.
M-am lovit si eu de problema asta de cateva ori, la sincronizarea iPad-ului cu iTunes au fost momente cand unele poze nu se sincronizau, sau unele foldere. Solutia pentru mine a fost sa sterg folderul iPod Photo Cache pe care il gasesti cu click dreapta-show package content (folosesc mouse Logitech) pe libraria Aperture. Cred ca se poate aplica metoda asta si in cazul iPhoto.
Se intelege ca dupa operatiounea asta faci o noua sincronizare, singura problema este ca trebuie sa stepti cat se face o resincronizare completa.
Am patit astazi ceva apropiat de ce se discuta aici. Am dorit sa pun in plus cateva poze si a dat eroare la sincronizare. Apoi am sters tot din folderul selectat ca librarie, mi-a aparut ca totul s-a sincronizat, ca pozele s-au sters… dar ce sa vezi memoria pe telefon ocupata, iar in photo library totul apare negru [ in paranteza apare numarul de poze ].
Am un iPhone 3G 8GB soft 3.1.3
daca ar cineva vreun sfat, va rog sa ma contactati pe privat sau la adresa de mail .
va multumesc!
si eu am patit-o azi cu sincronizarea pozelor pe un ipod. mi-a dat eroare 39. a trebuit sa sterg din Iphoto Library ipod cache. sa vedem ce iese ca inca le copiaza pe ipod (>6000 poze)