Cursuri spaniola / Cum reinstalez spaniola pe Mac?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

As invata spaniola. Nu pot singur, asa ca imi trebuie un profesor / curs. Am gasit ceva la Institutul Cervantes, dar poate stiti si voi alte variante, sau pareri despe Inst Cervantes.

Si, ca sa aiba o mica legatura cu Macurile, se poate reinstala spaniola? Am sters-o cu DeLocalizer. Din cate stiu eu, nu se mai poate pune, decat prin reinstalare. Daca-i asa, astept Leopardul.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Poti face o reinstalare cu Arhivare si mentinerea userului.
Dar, inca o data. Delocalizarea asta are rost pe calculatoarele vechi, cu hard mic, mic.
Mai exista un program care putea extrage elemente din installerul general. Dar, dupa 2 ani, am uitat, fir-ar! Poate-mi aduc aminte.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Pacifist
wink

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, Pacifistul face chestii din astea. Dar nu cred ca poate si limbile; o sa incerc.
Cu DeLocalizer am scapat de vreo 250 MB. E cava, totusi, chiar si in zilele noastre…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 12 Noiembrie 2006 11:24 PM

Da, Pacifistul face chestii din astea. Dar nu cred ca poate si limbile; o sa incerc.
Cu DeLocalizer am scapat de vreo 250 MB. E cava, totusi, chiar si in zilele noastre…

La mine a șters frumos 550 MB. O fi el hardu de 80, dar astea sînt inutile.
Cursuri de spaniolă sînt multe, la Dalles au varii manuale, inclusiv pe cd. Depinde ce nivel vrei să atingi și cît de repede. Pt ceva minimal, un mic manual cu cd este suficient, este limbă romanică, se prinde repede. De vorbit fluent, deh, mai greu, depinde de ambient și de talent.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…