Mutare contacte de pe MAC pe PC
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salutare,

Cum aș putea să mut/sincronizez contactele din aplicația de Mail de pe MAC (OS X 10.4.11) pe Outlook Express 2007 (Windows Vista 32, Home Edition).

Mulțumesc anticipat.

Sebastian

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mail isi ia contactele din Address Book. Nu mai am Tiger si n-am nici Windows, dar cred ca merge daca le exporti din Address Book ca vCard si apoi le importi in Outlook.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Da. Aceasta este soluția la care m-am gîndit și eu. Am exportat toate contactele ca vCard și la import în Outlook mi-a apărut doar unul dintre contacte. Atît. Mă gîndeam la o soluție mai rapidă să nu trebuiască să export peste 100 de contacte bucată cu bucată.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

cand dai export selecteaza toate contactele cmd+ a

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.08.11
altero - 25 August 2011 05:45 PM

Mail isi ia contactele din Address Book. Nu mai am Tiger si n-am nici Windows, dar cred ca merge daca le exporti din Address Book ca vCard si apoi le importi in Outlook.

subscriu smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

am un script de Automator care exporta toate contactele din Address Book in vCard-uri individuale. Ceea ce face address book e sa le puna pe toate intr-un singur fisier si outook-ul il vede doar pe primul. Eu asa mi-am trecut contactele de pe Powerbook pe Macbook pe Blackberry.

Fișiere atașate
Export contacts with Automator.workflow.zip  (Dimensiune Fişier 7 - Downloads: 31)
 Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M