Cool Leopard Sneak Peak….putin lucrat la engleza si in rest ii ok.
io cred ca am scris bine ” sneak peek ” caci sunt foarte bun la engleza fan nomer 1
Fac engleza de la gradinita ..... si la scoala sunt la profil de engleza , deci ....
have a look here => http://www.apple.com/macosx/leopard/
pt. buretzel:
Mda man, engleza este buna insa sistemul de operare se numeste MacOsX Leopard. Asocierea cuvintelor Sneak peek de pe site a fost facuta pentru a ne da seama ca ne arata acolo niste mostre din ceea ce “poate” noul sistem de operare.
( Vista)care cred ca va manca la resurse si va ocupa spatiu pe hard la greu. Sa vad eu atunci ce PC trebuie sa aibe utilizatorii de Win ca sa se miste bine.
Testat Vista RC2 cu Interfata AERO activata + Gadgeturi: RAM Ocupat: 400MB SWAP: 300 MB la start cu toate incarcate + TrendMicro Internet Security. Spatiu necesar pe HDD - 4,8GB
Cerinta obligatorie pentru interfata Aqua: placa video DX9.
un minus pentru apple: Itunes 7.0.x nu se lasa “convins” sa se integreze in interfata Aqua!
Cool Leopard Sneak Peak….putin lucrat la engleza si in rest ii ok.
io cred ca am scris bine ” sneak peek ” caci sunt foarte bun la engleza fan nomer 1
Fac engleza de la gradinita ..... si la scoala sunt la profil de engleza , deci ....
have a look here => http://www.apple.com/macosx/leopard/
Ei, nu te uita pe gaura cheii prea mult și prea des, nu priește la șale.
System requirements
You must have a Macintosh computer with:
• an Intel processor or a PowerPC G4 or G5 processor
• a DVD drive
• built-in FireWire
• at least 256 MB of RAM for a Power-PC based Mac and 512 MB for an Intel-based
Mac (additional RAM is recommended for development purposes)
• a built-in display or a display connected to an Apple-supplied video card supported
by your computer
• at least 6 GB of disk space available, or 8 GB if you install the developer tools
am testat leopard pe un emac g4 700 mhz cu 512 ram…....MERGE PERFECT…..
..................
Spune-ne macar daca urmeaza tradiutia Apple si merge mai REPEDE ca Tiger. Asa ar fi normal, dar toate au o limita. Viteza marita pe procesoarele vechi se obtine cu librarii matematice, cu tabele de calcul care-i scot matematica din cap procesorului. Ei, cit o sa mai scrie biblioteci? Astept alta gaselnita.
Si pe PowerMac G4 @ 800 cu 768 MB Ram si 32 MB Video merge super
Buteaza o idee mai incet…dar cand intri in el se simte ceva viteza in plus. E doar un beta..si nu difera prea mult de Tiger. se vede k nu e inca terminat…si ca mai sunt multe chestii “secrete de prezentat”. Am vazut toate nebuniile prezentate in Keynote si sunt mandru k imi merg pe masina asta. Nu se vad toate nebuniile grafice, datorita celor doar 32 MB Video, dar merg toate softurile lor. Am gasit insa si o gramada de softuri care inca nu sunt compatibile cu Leopard si poate din cauza aceasta inca se mai lasa asteptat pana in primavara.
Interfata pare mai curata si are in plus unele chestii foarte mici de care ai avea nevoie in Tiger. Se vede k e facut dupa multe feed-back-uri