nu se mai stinge cand il duc la ureche
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.08.11

Hai ca am inceput sa scriu peste tot cu tot felul de probleme. Mi-au inlocuit ecranul la iphone 4 si acum cand il duc la ureche nu se mai stinge ecranul asa ca se apasa din cand in cand “mute” in timpul convorbirii si este foarte deranjant. In plus nu mai prinde cum trebuie semnalul de la diverse routere. Stau cu el la 3 m de router si el are doar 2 liniute.
Acum vin si intrebarile mele: stiti ceva concret despre aceste probleme? Trebuie sa il trimit iar in service sau pot face asta doar din soft?
Multumesc anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu se stinge niciodată sau se stinge din cînd în cînd? Apelează pe cineva și testează cu degetul. Dacă nu se stinge niciodată, poate au bușit senzorul de proximitate. Trebe musai dus la service.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.08.11

Nu se stinge niciodata. Deci asta trebuie sa schimb: senzorul de proximitate. Macar stiu ce sa le cer alora. Multumesc pt ajutor. De problema cu wi-fi stie cineva ceva?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Deschide Voice Memos, inregistreaza ceva si seteaza-l sa redea la difuzorul mic, ala de langa camera. Pune-l la ureche.
Daca se stinge e software si rezolvi cu restore, daca nu se stinge e hardware si trebuie inlocuit senzorul

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.08.11

mi s-a intamplat si mie..n-am rezolvat cu nici un restore…se pare ca era problema de senzor