Civilization V
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.08.11

Am un MacBook Pro7,1 si tocmai mi-am cumparat Civ 5 de pe Steam. Pot sa zic ca pe Mac jocul merge execrabil dupa un timp relativ scurt…se plange lumea pe forums la greu..nu stiu de ce kkt iOS are probleme cu jocurile in halu asta. Sa fie lenea developerilor? Daca are cineva CIv 5 po asa share cum ii merge?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
vexx - 29 August 2011 09:29 AM

Am un MacBook Pro7,1 si tocmai mi-am cumparat Civ 5 de pe Steam. Pot sa zic ca pe Mac jocul merge execrabil dupa un timp relativ scurt…se plange lumea pe forums la greu..nu stiu de ce kkt iOS are probleme cu jocurile in halu asta. Sa fie lenea developerilor? Daca are cineva CIv 5 po asa share cum ii merge?

iOS este pentru iDevice-uri,ai vrut sa zici Mac OS X? Aici tine de producatorul jocului.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08

ios este pe telefoane, nu pe mac, le-ai incurcat.
dupa ce te joci incep ventilatoarele sa sufle puternic? daca da, posibil sa se incinga prea rau. solutia ar fi un d’asta: http://www.emag.ro/standuri-coolere-notebook

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

scuze.m-am grabit..vroiam sa zic Mac OS smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
zup - 29 August 2011 09:37 AM

dupa ce te joci incep ventilatoarele sa sufle puternic? daca da, posibil sa se incinga prea rau. solutia ar fi un d’asta: http://www.emag.ro/standuri-coolere-notebook

nu, se incinge dar foarte putin…chestia asta se intampla cam 20 min dupa ce ma joc…nu pot sa zic ca are timp prea tare sa se incalzeasca

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
zup - 29 August 2011 09:37 AM

Scuze de offtopic dar as vrea sa lamuresc aspectul cooler-ului de Mac. Este INUTIL ! Nu face nimic. Cititi pe forum-uri inainte sa cumparati. Eu am avut un Sony Vaio Z care se incingea puternic in jocuri si mi-am luat un CoolMaster X2 de la eMag. Ei, cooler-ul facea minuni -10 grade C. Am vandut Sony si mi-am luat un MBP 15” cu i7 (la 2.3 GHz). Cooler-ul nu face nimic. Nici macar 5 grade C.
Am citit pe forum-uri si am aflat ca cooler-ele externe pentru MBP noi nu au niciun efect. Poti sa obtii acelasi rezultat cu o mica ridicatura a laptop-ului pt a circula aerul pe sub el.
Deci, in concluzie, cititi inainte de a arunca banii !
Inca o data scuze de offtopic dar cred ca este util.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]