Apple Mail - întrebări
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut!
1. Am MBP 15” cu 10.7.1. De curând, mi-am pus poză la aproape toate contactele din iPhone. L-am sincronizat cu macul și acum când primesc un mail al cărui expeditor este în lista mea de contacte, apare și poza lui în dreptul mail-ului. S-au cel puțin ar trebui să apară. Am câteva contacte la care nu pot vedea poza și nu știu cum aș putea să le ”repar”.
2. De asemenea, am observat că atunci când încep a scrie destinatarul unui email, după câteva caractere îmi apar sugestii cu numele unor contacte pe care l-am șters de mult (dar încă mai am mail-uri de la ele în Inbox). Am atașat un exemplu: eu încă am contactul ”maersk” cu adresa respectivă, dar nu-l mai am pe ”Simionov” nicăieri.
Vreo sugestie?

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

2. Apple Mail salvează adresele de mail în “Previous Recipients”. Dacă nu vrei sa-ti mai apară trebuie să le ștergi și de acolo.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
nvmarian - 29 August 2011 11:38 AM

2. Apple Mail salvează adresele de mail în “Previous Recipients”. Dacă nu vrei sa-ti mai apară trebuie să le ștergi și de acolo.

Spune-mi, te rog, unde găsesc Previous Recipients.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

- in Mail.app dai clic pe “Window” si o să vezi “Previous Recipients”.
- acolo ai buton de “Remove From List”

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Mulțumesc. S-a rezolvat!

Semnătură