Router cu Usb Hdd
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.04.08

Stie cineva sa imi recomande un   Router Wireless cu USB la care pot atasa un HDD extern ,cu exceptia celor de la Apple ( prea scumpe). As vrea sa il folosesc atat sa fac Back Up in Time Machine cat si sa tin alte informatii pe el insa nu mai vreau sa il tot leg la Macbook, ci vreau sa fac totul wireless. Am net de la RDS prin PPPoe. Daca sunt si cu 2 porturi USB e si mai bine ( depinde de pret smile) Mersi frumos

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Caută un SH de la Apple.
Trebuie să găsești la un preț bun.

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

As prefera ceva nou. Stie cineva sa recomande ceva care sa se incadreze in cerintele mele? mersi frumos.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

http://www.cel.ro/wireless/router-wireless-asus-broadrange-wl_500gpv2-802.11g-54-mbit-l/

credeti ca pe acest router se poate face ce vreau eu?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Eu as alege un router care sa stie si standardul “n”

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 09.08.09
yoyo - 29 August 2011 05:18 PM

As prefera ceva nou. Stie cineva sa recomande ceva care sa se incadreze in cerintele mele? mersi frumos.

Am fost in aceeasi situatie. Cu Asus am avut probleme la serviciu. De alte marci n-are sens sa-ti mai spun… Daca vrei sa iei ceva ieftin, pur si simplu cumpara ce-ti convine ca pret. Daca vrei si calitate poti alege intre Lynksys (ceva mai ieftine) si Allied Telesyn. In final oricum iesi cam la acelasi pret ca si Apple.

Varianta cu Apple SH este demna de luata in seama. Poate gasesti unul in garantie (si neparat “n”).

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

la faza cu “n” sunt blocat. Ce inseamna ?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

802.11n standard

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Ok. Si pana la urma, exista ceva pana la un 300 ron care sa aiba si usb ca sa pot atasa un hdd? SH Apple sunt de la 500 ron. Nu vreau sa mai arunc prea mult pt un Wireless. Mersi frumos.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Router wireless-N broadband Linksys WRT160NL

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

mersi frumos razvanmac…am luat routerul recomandat de tine si e foarte ok. Acuma buba e ca nu stiu sa il setez pt un Hdd extern pe care sa fac buckup prin time machine. Are cineva idee? ma depeseste situatia. Mai am si un BoxeeBox de setat cu routerul ...