Deschid pagini de Safari pentru orice link nou, nu imi place sa le deschid in taburi asa ca am ferestre multe deschise.
Precizez ca sint in Anglia, are relevantza pentru poveste.
Sa zicem ca am o fereastra cu yahoo, una cu apple, una cu youtube si una din romania, de ex. cinemagia.ro
Daca accesez o pagina din Romania (pina acum asa am constatat ca se intimpla) tastez cinemagia.ro si dau
enter si incepe sa incarce pagina. Cam cind e 80% incarcata ( e neconcludent, dar e pe final de incarcare) brusc
toate paginile deschise isi dau refresh, se reincarca automat din cauza paginii deschise din Romania.
Ok, in final, dupa vreo 2-3 refresh se incarca complet si cinemagia.ro si incerc sa caut in pagina cu functia lor de cautare
un anume film. cind tastez, deja da refresh fara sa apuc sa scriu ceva cit de cit.
Se intimpla la fel si cu alte pagini, de exemplu ma interesa ceva si am deschis http://www.vreaucredit.ro/ pentru o informatie
care ma directa aici de pe google. Refresh la tot ce aveam deschis in Safari.
Se intimpla sa apara in toate ferestrele deschis pagina gri cu logoul Safari gri si cu un text explicativ. Daca dau reincarcare, se
reincarca pagina care era in prealabil deschisa in acea fereastra.
Problema e enervanta rau, ca imi da refresh automat, cineva zicea ca e fie de la Safari fie de la sistemul de operare.
Ma sfatuia sa pun Mozilla.
S-a mai intimplat cuiva ceva asemanator? Exista vreo solutie?
Multumesc.