m-am gandit si al repartitoare, dar la mine nu le citesc eu si am crezut ca e peste tot la fel. iar pt 3-4 luni pe an cred ca nici nu merita. ideal ar fi una dedicata pentru toate utilitatile din casa
Cred ca nu se astepta nici dracu ca aplicatia asta sa mai fie updatata, dar am tinut cont de majoritatea feedbackului si iata ca e live. Mai vreau sa pun si iCloud si apoi poate reusesc sa adaug si alte tipuri de utilitati. ios necesar este 5.1
foarte tare.. eu imi notam in numbers iCloud ca uitam tot timpu pe unde le-am scris pe ultimele.
ps: la alba iulia e 7,30 lei mc apa rece , singurul oras alimentat din 4 surse de apa si ce-a mai scumpa din tara. :(((
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Mulțam!!!
O aveam de foarte multă vreme dar am început s-o folosesc de-abia pe l asf. lui oct (abia atunci am montat apometre ) ) )
Intr-adevar, era o problema cu introducerea datelor (mai ales la a 2-a zecimala a contorului, tot timpul agățam x-ul pt inchidere)
Si inca o sugestie: eu trebuie sa le citesc pe 5 ale lunii, acum dupa update e ok ca ai bagat si facilitatea asta.
Insa pe 5 dec (de ex) eu trimit consumul aferent lunii anterioare deci in tabel (lista) ar trebui sa scrie in acest caz Noiembrie 2013 si nu Decembrie.
Da, ai dreptate, ar trebui sa scriu de fapt intervalul in care este valabil consumul. Eu de exemplu nu-l citesc dar pe factura consumul e de pe 16 pana pe 16. Si in pdf probabil ar trebui sa scriu la fel, intervalul.