Hai ca l-am instalat si eu (sunt prezident de bloc )
Faza e ca la noi nu mai are nimeni apa calda, toti au centrale. Nu se poate pune cumva din setari sa iti apara doar apa rece?
Ca si cum ai pus sa selectez ce baie vreau si daca vreau bucatarie.
Poate mai lucrezi putin si la interfata
Ar fi mishto o optiune sa poti printa wireless tabelele.
Ms, un update cu niste buguri e in curs de aprobare (rotunjirea valorilor), n-ar fi greu sa scot apa calda, la urmatorul update. Un tabel de genul asta cum arata? Poti sa-mi trimiti pe privat daca e diferit?
Se poate deja printa si trimite pe email, printul nu l-am vazut functionand totusi pt ca nu am imprimanta.
Este live updateul, am rezolvat problema cu zecimalele si acum vezi intervalul exact pentru care este valabila citirea daca ti-ai ales ca citirea sa nu fie pe 1. Alte surprize pe la sf lunii sper
foarte tare.. eu imi notam in numbers iCloud ca uitam tot timpu pe unde le-am scris pe ultimele.
ps: la alba iulia e 7,30 lei mc apa rece , singurul oras alimentat din 4 surse de apa si ce-a mai scumpa din tara. :(((
salut, am eu si eu o nelamurire.
am setat aplicatia ca pe 29 sa ma anunte sa citesc apometrele. problema este ca de pe 29, in fiecare zi la ora 18 ma anunta sa le citesc. cum pot face sa opresc asta din aplicatie ? nu inteleg de ce se repeta.
pot sa scot apliocatia din notification center, dar asta inseamna ca pe 29 luna viitoare nu ma mai anunta.
Si eu primesc zilnic dar zau ca nu stiu ce s-a intamplat pt ca n-am umblat la partea aia de cod. Nu mai trimit update acum pentru ca pregatesc altceva mai interesant pana la sf lunii.