Io va multumesc mult pentru reply`uri si imi pare bine ca a aprins ceva aici.
Maine ma voi duce la bucuresti si voi testa cu manutile mele un lap`top apple second, si eventual alte vreo 2 lap`tope out`of`box… (“Ce`i in mana nu`i minciuna”) si voi vedea ce si cum.
The final mac VS pc unraveles! I`m rooting for mac, but who knows…
Inca o data va multumesc mult ca mi`ati raspuns cu atata vlaga. O sa va anunt daca si ce anume am luat…
>:D<
Bafta!
Vlad.
Nu incerc sa te conving ca mac-urile sunt calculatorele ideale pentru tine, dar ti le recomand daca vrei sa nu mai vezi ecrane albastre, sau erori din categoria “end now”.
Nu sunt un impatimit al calculatorelor, dar un mac este pur si simplu mai fiabil. Nu pierzi timpul cu instalari de drivere, cu erori aparute din senin sau cu alte surprize. Economisesti timp, nervi si daca “muncesti” pe el, chiar si bani. Eu am un macbook dualcore de care sunt foarte multumit.
Acum va scriu de pe un IBook G3 second, de la huk de pe forum.E super tare. Deocamdata nu am avut ocazia sa fac teste serioase cu el, dar pana acum mi se pare mult, mult prea tare.
Va multumesc inca o data pentru tot.
Va mai anunt cum merg lucrurile!
Salutare!
Si eu sunt nou . Sunt pe cale sa imi achizitionez un Powerbook G3/G4 sau iBook G3/G4. Cel mai probabil, G3 (din motive financiare). Eu lucrez foarte mult pe *nix/Linux. Cu precadere, programare. Caut in disperare un Powerbook G4, dar se pare ca nu am sanse prea mari sa scot un pret rezonabil. Asa ca m-am gandit la un iBook. Singurul dezavantaj aparent cred ca ar fi diagonala ecranului (nu am vazut niciodata iBook for real). De aceea, vreau sa va intreb daca este cu adevarat un impediment. O sa am nevoie si de ceva editare grafica, dar nu la dimensiuni enorme (ici colo, ceva banner-e, logo-uri, etc.). Totodata, cam la ce pret se gasesc si pe unde?
Multumesc anticipat si sper sa nu fi indignat pe nimeni cu aceste intrebari.
pentru ce-ai zis pina acuma, nu ai nevoie de ecran mare…
iar despre preturi, gasesti o mare varietate - uita-te pe bursa de aici, pe bursa le la softpedia si pe okazii.ro - cu siguranta vei gasi ceva potrivit bugetului tau…
Nu incerc sa te conving ca mac-urile sunt calculatorele ideale pentru tine, dar ti le recomand daca vrei sa nu mai vezi ecrane albastre, sau erori din categoria “end now”.
Nu sunt un impatimit al calculatorelor, dar un mac este pur si simplu mai fiabil. Nu pierzi timpul cu instalari de drivere, cu erori aparute din senin sau cu alte surprize. Economisesti timp, nervi si daca “muncesti” pe el, chiar si bani. Eu am un macbook dualcore de care sunt foarte multumit.
Bafta!
eh, era ecranelor albastre a apus odata cu win xp. nu zic ca nu apare dar este destul de rar.
eh, era ecranelor albastre a apus odata cu win xp. nu zic ca nu apare dar este destul de rar.
hehe, ecranul albastru exista si la Win XP, doar ca da restart imediat in caz de eroare critica (Blue Screen) si nu mai apuci sa il vezi Smecheri dom’le!