Bug iTunes #2
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

Am deschis topic nou dupa ce nu am primit vreun raspuns in alt topic cu buguri iTunes. Descriu aici o belea cu iTunes pe aIfon4: am cateva aplicatii care cer update in iTunes. 6 la numar. Cateva pe un cont in Ro., cateva pe un cont US. Cand dau update la cele din contul Ro imi cere parola contului US. Aplicatiile sunt platite, iese din calcul confuzia conturilor, nu am platit nic pe US pana acum. Cand ma loghez cu contul US si ii zic sa faca update la oricare aplicatie, imi zice ca pretul discountat este nedisponibil si ma intreaba daca vreau sa cumpar la pret normal. Ii zic Da si dupa aia imi zice ca “The item is currently being modified, please try again later”. Asta se intampla de vreo luna, devine enervant.
Any thoughts? Ideas?

A, iphone4, jailbreak.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

in iTunes se modifica preturile,daca aia cumparat ceva ce eras pe bani apoi free o perioada scurta

Dai update la aplicatile pentru store care esti conectat atunci…daca nu stii de unde e ..intri pe cont si vezi lista cumparaturilor tale pe fiecare cont in parte.

Deci nu e vorba de bug…tu ai doua conturi asociate pe acelasi device si tu trebuie sa stii ce de unde ai cumparat.

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Wrong.
Chestia asta se intampla de vreo doua luni, la absolut toate aplicatiile. Chiar daca o aplicatie e cumparata din iTunes Ro, el imi zice la fel. Acum am testat cu Diptic app. E cumparat din iTunes Ro, dar imi cere user/pass de iTunes US si imi da acelasi mesaj.
Creepy…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Bine ca nu esti pe trei Store activat ca era si mai belea.

Cred ca americani nu stiu ca in Romania sunt persoane cu multipla cetatenie….ar trebui creat un cont World de Appstore pentru cei globali wink

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Cel mai tare raspuns. Mai baga o fisa, poate nimeresti…

‹‹ Apometre      Apeluri ››