Avand in vedere ca suntem mai multi care dezvoltam pentru iOS / Mac OS sau care lucram in firme care fac asta, cred ca ar fi oportuna crearea unei sectiuni pentru a ne prezenta creatiile. Ceva de tipul . 1 topic / aplicatie. Astfel, s-ar putea pune si anunturi de lansare (crearea topicului), feedback, si update-uri.
Unix & Programare = Acest forum este pentru discuții despre UNIX-urile Apple - Darwin, OpenDarwin & A/UX & programarea pentru Mac OS (X și clasic) & A/UX
n-a postat nimeni la programare aplicatii si n-ar avea vizibilitate. mie mi se pare o idee buna, acum nu-mi place ca trebuie sa pun ori la iphone ori la ipad ori la afacerea mea. asa vedem si noi ce mai produce unu altu, in momentul asta cred ca doar de 2 utilizatori stiu cate ceva.
Exact asta era si ideea. Asa mai stiu si pe cineva (nu retin daca este pe macuser.ro sau nu), creatorul deja semi-celebrelor: SpriteHelper, si Level Helper, Bogdan Vladu.
Asa, la “programare” eu sic ca intra intrebari diverse. O sectiune cu aplicatiile / creatiile noastre, ar da ft bine, cu sub-sectiunile iOS (iphone / ipad gramada), Mac OS, si Web
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
ce păcat că EE nu are emoticon cu “aplauze”
Salut deschiderea acestei noi secțiuni.
Ca utilizator veeeechi de mac (1992) și “boboc” de iOS (1 lună și ceva) zic că trendu’ cam ăsta ar fi… o combinație între cele 2 – deja Lionu’ a împrumutat cestii.
Sincer mă interesa oferta de aplicații - hai să le zicem - românești. Și cum motorul de căutare din iTunes store e de toată jena, aici vom putea găsi mai ușor ceea ce ne interesează.
Aș avea și o sugestie.
În respectiva secțiune s-ar putea posta și cereri pt. crearea unor aplicații? (eventual poate se poate sparge în 2 secțiuni - ceva similar cu ce este la vânzări/cumpărări)