Stie cineva vreun program prin care poti sterge numai cate un apel din cele primite nu doar toate, si fara jailbreak, daca se poate?
Videographer Imac 27 2011 MacBook Pro i7 2011 iPhone 4 neverlocked iPhone 5 neverlocked iPhone 6 neverlocked
O să fie posibil în iOS 5,acum nu cred că se poate.
13” Macbook Pro 2015
iBackupBot: http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm atenție la restore, să nu faci din iTunes, ci din acea aplicație…, îi puteau găsi altă denumire funcției…
Recent Call Log Delete - $ MobileLog - free
le gasesti in Cydia.
Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?
15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20” Cinema Display iPhone Plus. Watch 38MM Stainless Steel. AirPods iPod Nano. TV 4K. AirPort Extreme.
hamilton - 03 Septembrie 2011 05:15 PMRecent Call Log Delete - $ MobileLog - free le gasesti in Cydia.
a spus fara JB. din pacate nu se poate.poate in ios 5…speram.nu o sa mi pot explica niciodata de ce nu avem functia asta acum.dar…in fine
iPhone XS Max 64GB Black Watch 4 MacBook 13 Retina Early 2015 iPad Air 3
Si fara jailbreak nu se poate, de asta am mentionat ca le gaseste in Cydia. Poate trebuia sa zic “le gasesti DOAR in Cydia, deci iti trebuie jailbreak”
cosmin mierlea - 03 Septembrie 2011 05:27 PMpoate in ios 5…
poate in ios 5…
In iOS 5 sigur, nu poate Apare luna asta sau luna viitoare, deja sunt 7 beta-uri….
In ios5 se poate, nu stiu de cand e acolo ca nu am nevoie sa ascund apeluri
Mcintoshing…
e de la beta 1 acolo.
Au arătat la keynote că se poate face acest lucru,de aceea am zis de iOS 5. Îmi va fi foarte util…
O alta incapatanare a lu apple.