Memorii ptr MacPro
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 11.10.06

Salutare baieti,
Ceea ce vreau sa va intreb este de unde as putea cumpara memorii ptr un MacPro. Aveti niste sugestii?
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

http://www.apple.ro, http://www.istyle.ro etc… depinde din ce localitate esti

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de la un reseller sau de la orice magazin de componente, daca stii ce sa ceri

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

MacGallery sau I-style din pacate momentan nu pot garanta o data la care ei sa poata aduce aceste memorii in tara. Cu siguranta vor aduce dar nu se stie, inca cand.
Ma gandesc sa le iau de afara chiar din SUA. Aveti un magazin preferat?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

io zic sa incerci intii la cei din tara - e mai usor…. incearca si la Lasting

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

noumax sau GrupTransilvae!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

Cred ca am sa cupar de la Oamenii astia:
http://www.memorysolutions.com/info.html
Sunt un pic cu inima indoita fiind vorba de atatia bani, insa ma gandesc ca merita riscul. La Apple e pret dublu si cred ca este vorba despre acelasi produs.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

In ce tara esti (nu se vede pe profil)? Gasesti in România mai ieftin ca in Europa (dar nu mai ieftin ca in America).

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

Pai sunt in Romania, insa din fericire am pe cineva in SUA. si sper sa nu platesc nici vama. (daca o fi cazul de platit vama la memorii)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
bijum - 14 Noiembrie 2006 06:09 AM

Pai sunt in Romania, insa din fericire am pe cineva in SUA. si sper sa nu platesc nici vama. (daca o fi cazul de platit vama la memorii)

Atentie! Multi americani, pe forumurile Apple, se pling de calitatea memoriilor cumparate in SUA.
Ieftin o fi, dar, cind nu foloseste, e tare scump!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
bijum - 14 Noiembrie 2006 05:58 AM

Cred ca am sa cupar de la Oamenii astia:
http://www.memorysolutions.com/info.html
Sunt un pic cu inima indoita fiind vorba de atatia bani, insa ma gandesc ca merita riscul. La Apple e pret dublu si cred ca este vorba despre acelasi produs.

Ai mare grijă cu memoriile, sînt o componentă esențială. Riști să faci o proastă alegere (a se vedea destul de frecventele probleme și pe acest forum cu varii macuseri care au dat bani frumoși pe mac-uri și s-au zgărcit la 100-300 euro pt memorii). Sigur, poți nimeri bine, dar ce faci dacă nimerești prost?!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.09.06

De la dealerii Apple in Ro…sunt cam scumpicele. Sincer. Si te trezesti si cu memorii proaste. Chiar ieri am fost la un studio care are un dual G5 cumparat de la un dealer local ... nu dau nume smile. Mereu au probleme cu el. Daca i se da un test de momorie cu cei 2x256 RAM “din fabrica”, testul trece. Daca i se pune memoria de 2 GB, “upgradata” de “baietii nostrii”, faileaza. Cum acolo, la studio, sunt cateva fete ( nu sunt misogin wink) care deschid concomitent si Final Cut Pro si Photoshop si After Effects sau mai stiu eu ce….dupa cateva ore de lucru ... se cam “inteapa” sau merge vizibil mai greu. So…
Recomandarea mea este sa cumparati de la Maguay, care sunt reprezentanta Intel. Ei vand memorii Transcend, care sunt certificate de Apple si care se comanda pe Part Number-ul comp-ului. Ca pret ... sunt zic eu OK.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Kata4 - 14 Noiembrie 2006 04:46 PM

De la dealerii Apple in Ro…sunt cam scumpicele. Sincer. Si te trezesti si cu memorii proaste. Chiar ieri am fost la un studio care are un dual G5 cumparat de la un dealer local ... nu dau nume smile. Mereu au probleme cu el. Daca i se da un test de momorie cu cei 2x256 RAM “din fabrica”, testul trece. Daca i se pune memoria de 2 GB, “upgradata” de “baietii nostrii”, faileaza. Cum acolo, la studio, sunt cateva fete ( nu sunt misogin wink) care deschid concomitent si Final Cut Pro si Photoshop si After Effects sau mai stiu eu ce….dupa cateva ore de lucru ... se cam “inteapa” sau merge vizibil mai greu. So…
Recomandarea mea este sa cumparati de la Maguay, care sunt reprezentanta Intel. Ei vand memorii Transcend, care sunt certificate de Apple si care se comanda pe Part Number-ul comp-ului. Ca pret ... sunt zic eu OK.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sigur, la o prima vedere, asa e. Dar eu, unul, n-am avut niciodata probleme cu memoria. Am luat numai brand. Asta e tot.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

sa fi atent cand le cumperi la urmatorul detaliu care este foarte important :
macpro-ul se vinde cu memorii ECC (Error-Correcting Code memory - DDR2 667MHz ECC PC5300 ), cand dai peste acelasi tip de memorie dar la un pret mult mai ieftin exista riscul sa fie non-ECC, iar amestecand in mac cele doua tipuri poti avea surprize pe parcurs
parerea mea: daca ai asa monstru e pacat sa te uiti la bani si sa ii iei memorii care nu sunt originale
din Romania nu se poate cumpara de pe site-ul apple?
bafta

‹‹ HDD FW invizibil      DVD+/-RW in OSX ››