MacGallery sau I-style din pacate momentan nu pot garanta o data la care ei sa poata aduce aceste memorii in tara. Cu siguranta vor aduce dar nu se stie, inca cand.
Ma gandesc sa le iau de afara chiar din SUA. Aveti un magazin preferat?
Cred ca am sa cupar de la Oamenii astia: http://www.memorysolutions.com/info.html
Sunt un pic cu inima indoita fiind vorba de atatia bani, insa ma gandesc ca merita riscul. La Apple e pret dublu si cred ca este vorba despre acelasi produs.
Cred ca am sa cupar de la Oamenii astia: http://www.memorysolutions.com/info.html
Sunt un pic cu inima indoita fiind vorba de atatia bani, insa ma gandesc ca merita riscul. La Apple e pret dublu si cred ca este vorba despre acelasi produs.
Ai mare grijă cu memoriile, sînt o componentă esențială. Riști să faci o proastă alegere (a se vedea destul de frecventele probleme și pe acest forum cu varii macuseri care au dat bani frumoși pe mac-uri și s-au zgărcit la 100-300 euro pt memorii). Sigur, poți nimeri bine, dar ce faci dacă nimerești prost?!
De la dealerii Apple in Ro…sunt cam scumpicele. Sincer. Si te trezesti si cu memorii proaste. Chiar ieri am fost la un studio care are un dual G5 cumparat de la un dealer local ... nu dau nume . Mereu au probleme cu el. Daca i se da un test de momorie cu cei 2x256 RAM “din fabrica”, testul trece. Daca i se pune memoria de 2 GB, “upgradata” de “baietii nostrii”, faileaza. Cum acolo, la studio, sunt cateva fete ( nu sunt misogin ) care deschid concomitent si Final Cut Pro si Photoshop si After Effects sau mai stiu eu ce….dupa cateva ore de lucru ... se cam “inteapa” sau merge vizibil mai greu. So…
Recomandarea mea este sa cumparati de la Maguay, care sunt reprezentanta Intel. Ei vand memorii Transcend, care sunt certificate de Apple si care se comanda pe Part Number-ul comp-ului. Ca pret ... sunt zic eu OK.
De la dealerii Apple in Ro…sunt cam scumpicele. Sincer. Si te trezesti si cu memorii proaste. Chiar ieri am fost la un studio care are un dual G5 cumparat de la un dealer local ... nu dau nume . Mereu au probleme cu el. Daca i se da un test de momorie cu cei 2x256 RAM “din fabrica”, testul trece. Daca i se pune memoria de 2 GB, “upgradata” de “baietii nostrii”, faileaza. Cum acolo, la studio, sunt cateva fete ( nu sunt misogin ) care deschid concomitent si Final Cut Pro si Photoshop si After Effects sau mai stiu eu ce….dupa cateva ore de lucru ... se cam “inteapa” sau merge vizibil mai greu. So…
Recomandarea mea este sa cumparati de la Maguay, care sunt reprezentanta Intel. Ei vand memorii Transcend, care sunt certificate de Apple si care se comanda pe Part Number-ul comp-ului. Ca pret ... sunt zic eu OK.
sa fi atent cand le cumperi la urmatorul detaliu care este foarte important :
macpro-ul se vinde cu memorii ECC (Error-Correcting Code memory - DDR2 667MHz ECC PC5300 ), cand dai peste acelasi tip de memorie dar la un pret mult mai ieftin exista riscul sa fie non-ECC, iar amestecand in mac cele doua tipuri poti avea surprize pe parcurs
parerea mea: daca ai asa monstru e pacat sa te uiti la bani si sa ii iei memorii care nu sunt originale
din Romania nu se poate cumpara de pe site-ul apple?
bafta