Resize
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Am pozele facute cu un aparat digital de 6 megapixeli….deci pozele sunt facute la o rezolutie mare….intrebarea mea: este vreun programel cu care sa fac un resize cam la 640/480,  caci vreau sa imi pun pozele pe pagina de web si cum nu am domeniu cumparat folosesc home.ro unde pot sa imi pun maxim 10 Mega,  si de aceea vreau sa le fac mai mici pe cele care le am deja ca sa nu mai imi ocupe atat…si inca o intrebare stiti?....ceva site care sa ma lase sa am ddomneniu gratuit unde sa pot pune mai mult de 10 mega?....multumesc anticipat.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

asta?

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05
CristiMAC - 14 Noiembrie 2006 01:27 AM

...si inca o intrebare stiti?....ceva site care sa ma lase sa am ddomneniu gratuit unde sa pot pune mai mult de 10 mega?....multumesc anticipat.

eu am aici o pagina de Net

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Da este foarte bun programul tks. Si mersi si tie Tiz de adresa…

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Multumesc si eu Tiz de adresa… cool! new playground smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

este vreun programel cu care sa fac un resize cam la 640/480?

Banuiesc ca ai rezolvat-o, dar sa stii ca puteai s-o faci si singur, cu Automator. Am si eu pe site-ul meu, sectiunea Soft, un plug-in de Finder pe care il folosesc cand vreau sa fac resize-uri la mai multe poze.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

Am pozele facute cu un aparat digital de 6 megapixeli….deci pozele sunt facute la o rezolutie mare….intrebarea mea: este vreun programel cu care sa fac un resize cam la 640/480,  caci vreau sa imi pun pozele pe pagina de web si cum nu am domeniu cumparat folosesc home.ro unde pot sa imi pun maxim 10 Mega,  si de aceea vreau sa le fac mai mici pe cele care le am deja ca sa nu mai imi ocupe atat…si inca o intrebare stiti?....ceva site care sa ma lase sa am ddomneniu gratuit unde sa pot pune mai mult de 10 mega?....multumesc anticipat.

Nu ai GraphicConverter bundled în dvd-ul de instalare? E „clasic”. Mai sînt și altele multe…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Si iPhoto stie resize.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: București

mai simplu decat widgetu asta nu e nici unul -> http://www.cre8tivegroup.com/widgets/

Semnătură 



‹‹ XSlimmer      Democracy ››