1 din 2
1
Ajutor iPod Nano
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.09.06

Mandru posesor(momentan) de iPod Nano am cateva nelamuriri care sper eu sa se lamureasca rapid:

In primu’ rand vreau sa stiu daca se intampla ceva daca ii dau format si in loc de FAT32 selectez NTFS.
Daca stie cineva si binevoieste sa ma ajute il rog sa nu se abtina smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Nu o sa-ti mai mearga pe Mac daca il formatezi NTFS
Cel mai bine e sa il ai FAT 32 pentru mobilitate intre Mac & PC

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Din pacate nu am MAC si nici prieteni cu MAC.
Daca il formatez NTFS castig ceva?La Windows daca formatezi NTFS stiu ca ai castig de cauza…se aplica si la iPod?
Si intrebarea de baraj…daca il formatez NTFS acum,mai pot sa-l formatez FAT32 pe urma?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

Poti sa-l formatezi pe nano ? Eu stiam ca singura formatare a ipodului o faci cu softul lui , oar baietii de la apple sunt destul de precauti cand e vorba de formatat.

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Da,poti sa-l formatezi.
Eu vroiam sa-l formatez din windows…ca il vede ca device(logic),dar acum nu ma mai grabesc pana nu ma lamuresc.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Daca-l formatezi NTFS nu mai canta muzica de pe el - merge doar ca un HDD extern.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
psergiu - 14 Noiembrie 2006 05:14 AM

Daca-l formatezi NTFS nu mai canta muzica de pe el - merge doar ca un HDD extern.

Stiam eu ca nu e bine sa-l formatez NTFS smile
Momentan m-am lamurit…daca mai am vreo nelamurire postez aici.
Multumesc pentru ajutor si lamuriri wink

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: Bucureti
Macuser din: 11.11.06

Salutare tuturor . E o vorba - decat niciodata mai bine ceva mai tarziu .... bine,e un pic ajustata de catre mine . Cam tarziu dar sunt si eu fericitul posesor al unui I Pod Nano . Toate bune si frumoase aparent caci am ceva mm nelamuriri legate de el si de I Tunes .
1. Cand am pus de pe cd in Nano nush cum se face ca mi-a ocupat loc pe hard undeva in C desi eu debifasem acea optiune cu keep nu stiu ce in media library .
2. Sunt niste setari de sunet ,respectiv basi ,inalte etc plus un spatializer sau nu mai stiu cum ii spunea etc si ma intrebam daca setarile acelea pot fi transmise si Nanoului .... desi m-am prins ca nu , sunt valabile numai pt I Tunes .... Totusi , se poate ?
3. Ce parere aveti despre castile Sennheiser Cx 300 ? Din privinta caracteristicilor mi se par fantastice . Am inteles ca le pot gasi la magazinul Roll nu mai stiu cum situat undeva pe Calea Victoriei dupa B1 incolo si apropo de asta,stiti mai exact cum se ajunge acolo ?

Semnătură 

Feel the Vibe

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

3 - bune casti… http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/3146/#28788

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 14.03.06

1. ai pus de pe un cd audio? daca da, atunci a convertit muzica automat in format mp3 sau ce format ai ales in preferences:advanced:importing. ce a pus pe hard sunt fisierele temporare folosite la conversie
2. setarile din equalizer’ul i’tunes nu se pot importa in nano. are el un equalizer built’in, il gasesti in meniul settings:eq

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

FYI, Apple nu recomanda nici rularea programelor de defragmentare pe iPod din cauza modului in care este structurata informatia. Dar cred ca bine stim ca nici nu prea este nevoie.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie

Da,de pe cd audio si l-am setat in format Aac la 320 numai ca mi s-a parut ciudat ca acele fisiere temporare mi-au ocupat foarte mult spatiu eu avand pe C liber aprox 700 Mb .
Cat despre setari ale Eq-ului stiu ca le pot folosi pe cele din Nano insa mi se parea prea frumos ca cele din ITunes sa poata fi setate pt Nano .
O alta chestie ,cand am vrut sa pun coperti de album etc in Nano ,ITunes-ul mi-a cerut sa imi fac un cont cu nr de card etc ....
Atunci cand import din pc ori cd cate ceva in ITunes ,este o debandada totala in sensul ca tot ce pun ini apare in Recently Added insa nu intr-o ordine logica ,deci daca pun artistul X in lTunes / Recently Added trebuie sa tin minte ce am pus ,si apoi il pot pune intr-un anume folder ca sa il transfer pe IPod ! Inca nu pricep ....
Altceva,de fiecare data cand conectez Nano-ul la pc si automat la ITunes (folosesc Windows-ul…) ,se incarca ! Ma induce in eroare desi este o operatiune normala sa se incarce Nano-ul dar oare il afecteaza ,adica in sensul ca el se incarca asa conectata la ITunes desi nu are bateria descarcata ?
Revenind la castile Sennheiser Cx300 ,m-am documentat si vreau sa va spun ca review-urile pt ele sunt fantastice ! Sunet bun si loud . Totusi,pareri ?

Semnătură 

Feel the Vibe

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

daca ai citit review-urile despre casti, ai citit parerile celor care le-au folosit… care pareri le mai vrei? grin
da, este normal ca atunci cind conectezi un device la computer, ca acesta sa incerce sa se alimenteze prin cablu - asa se intimpla si la aparatele foto, si la telefoane, si la ipod, este normal
la iTunes, in preferences, la advanced, poti bifa ‘Keep iTunes Music folder organized’

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie

Am inteles ,si ‘Keep iTunes Music folder organized’  ce face mai exact ?

Semnătură 

Feel the Vibe

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

stii bancul cu mura? grin

ia incearca si vezi cu ochii tai…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie