allianz sans font
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Viena
Macuser din: 25.02.06

salut, nu sunt convins ca postez unde trebuie pentru ca nu sunt sigur daca este o problema de sistem sau de fonturi.
bref…

se dau trei fonturi: AlliaSanLig, AlliaSan, AlliaSanBol (2005, versiunea 1.00, de Gerard Unger).
nu le pot instale nici in ruptul capului. am incercat si manual. nada, nimic.
un pic de ajutor, sugestii, experiente?

multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

in ce format sint?
otf? ttf? PostScript? .suit de macintosh?

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

PostScript Type 1 outline

multumesc MaC®

MaC® - 07 Septembrie 2011 07:51 AM

in ce format sint?
otf? ttf? PostScript? .suit de macintosh?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

...hai c-am pierdut tot ce scrisesem… (pană de curent și UPS-ul e de kko, nu mai ține nici 5 sec)

Bun, ziceam că am întrebat de tipul fonturilor deoarece cel mai probabil nu e perechea completă (fișierul PostScript + suitcase-ul aferent – vezi captura)
Dacă folosești FontBook (sau un alt manager de fonturi - gen Linotype FontExplorer) trebuie să “tragi” fișierul suitcase pt a fi instalat.

Dacă perechea e ok, atunci trebuie văzut mai departe de la ce poate fi problema (dimensiune zero a unuia din fișiere…etc.)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

multumesc foarte mult! mi-ai confirmat ceea ce banuiam.
asa este. am rezolvat “urland” dupa celelalte componente la persoana care imi livrase fontul.

o zi buna iti doresc.