plss help!! [Internet Expolrer pe Mac?]
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: bucuresti
Macuser din: 27.03.11

am si eu o intrebare…am incercat sa instalez internet explorer dar mi-a dat o varianta veche pentru mac…se poate instala acest browser pe mac?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Pentru ce ar vrea sa-si instaleze cineva Internet Explorer-ul pe un Mac? Internet Explorer-ul nu este recomandat nici pe Windows din motive de securitate…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

nu, nu se poate
se poate instala pe windows care se instaleaza pe parallels sau nativ prin bootcamp care se instaleaza pe Mac.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
belasajgo - 07 Septembrie 2011 08:08 PM

Pentru ce ar vrea sa-si instaleze cineva Internet Explorer-ul pe un Mac? Internet Explorer-ul nu este recomandat nici pe Windows din motive de securitate…

cand faci un site, trebuie sa-l testezi pe browserele mari. daca n-ai decat un Mac.. iti inchipui tu ca esti destept, foarte destept.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

ia un second hand, mai slab, preferabil un laptop (să-l pui în dulap când nu ai nevoie de el) nici baterie nu are nevoie, doar un xp chior și vreo 512 mb ram.
eu am un p3 pentru asa ceva. majoritatea bugetarilor nu au scule peste ăsta, nu mulți. în plus, nu uita că bugetarii stau cel mai mult pe net!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Eu am la servici un program de gestiune facut numai pentru IE,nu merge pe altceva pentru ca ii trebuie ActiveX. Totusi nu cred ca va merge pe un IE pentru mac. Intai da mai multe detalii despre ce vrei sa faci si apoi vei primi un raspuns mai bun.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

http://osxdaily.com/2010/04/20/run-internet-explorer-on-your-mac/
sau
http://osxdaily.com/2011/09/04/internet-explorer-for-mac-ie7-ie8-ie-9-free/

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Şi cum parallelsu’ costă bani, poţi încerca, gratuit, http://www.virtualbox.org/

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

ia un second hand, mai slab, preferabil un laptop (să-l pui în dulap când nu ai nevoie de el) nici baterie nu are nevoie, doar un xp chior și vreo 512 mb ram.
eu am un p3 pentru asa ceva. majoritatea bugetarilor nu au scule peste ăsta, nu mulți. în plus, nu uita că bugetarii stau cel mai mult pe net!

Frumos va sta. Va certati din nimic. Vrea omul IE si voi va puneti de-a latul. Ba va mai legati si de bugetari Rusine

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Păi, dacă IE nu e, nimic nu e!
Şi de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

Mai este si problema ca unele banci gen bt la care am si eu cont vor doar ie. Poate asta este problema. Solutia pt mine? Nu folosesc aplicatia lor. Unde am nevoie platesc direct cu cardul.

Dar daca ai nevoie sa faci plati pe firma din aplicatia lor? Aici vine distractia. Solutia este instalarea windows-ului pe mac prin parallels sau alta varianta cum spunea si Iaru, gratis http://www.virtualbox.org/.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
szhoul - 08 Septembrie 2011 08:42 AM

Mai este si problema ca unele banci gen bt la care am si eu cont vor doar ie. Poate asta este problema. Solutia pt mine? Nu folosesc aplicatia lor. Unde am nevoie platesc direct cu cardul.

Dar daca ai nevoie sa faci plati pe firma din aplicatia lor? Aici vine distractia. Solutia este instalarea windows-ului pe mac prin parallels sau alta varianta cum spunea si Iaru, gratis http://www.virtualbox.org/.

Parca a renuntat BT la IE,nu? Acum merge pe orice browser? Eu unul nu folosesc dar asa stiam.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, am citit pe site ca poti numai cu ie minim 5.5 si stiam ca colegele de la servici stau tot pe ie, ieri la banca tipa de acolo tot pe ie am zis ca numai explorer este solutia.
Asta pt ca si pe site-ul lor scriu ca poti numai cu ie minim 5.5 insa mai jos scriu si de alte browsere. Oarecum ingramadit textul unde detaliaza ce poti folosi. Parca fac reclama microsoft sau ie oamenii astia.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ma repet, ma repet, ma repet (mai sus). Oricum, revenind la problema initiala cred ca solutia este prin emulare daca chiar se doreste internet explorer.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Se poate instala prin Wine si WineTricks, dar este extrem de instabil. Cea mai simpla si necostisitoare solutie ar fi sa creezi o masina virtuala cu Windows folosind VirtualBox.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: bucuresti
Macuser din: 27.03.11

am nevoie de el ca trebuie sa fac niste chestionare care merg numai cu browserul asta..stiu ca nu este f performant..dar trebuie sa il instalez..