Apple ID
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: constanta
Macuser din: 24.06.09

salut tuturor

doar ce am cumparat un iPhone 4 si vreau sa va intreb daca exista si alta posibilitate sa iti face un Apple ID daca nu ai card de credit, pentru ca am incercat sa instalez app-uri ( free , nu dintre cele cu plata , ex:cinemagia.ro ) si nu am putut pentru ca imi cerea un numar de carte de credit.(am completat toate celelalte campuri cerute , am lasat liber numai casutele legate de cartea de credit)

as fi fericit daca ma puteti ajuta cu diferete variante in care imi pot instala diferite app-uri pe iPhone , sau daca singura varianta este cu crearea unui ID Apple atunci voi face un card de credit special numai pentru acest lucru.

sper ca m-am facut inteles si va multumesc de ajutor

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.07.11

http://support.apple.com/kb/ht2534

aici gasesti pasii.Oricum un card o sa ti trebuiasca ,la un moent dat .

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Merge doar de pe computer,alegi top free, alegi download la un free app apoi te inregistrezi si nu iti cere card.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Ca să nu fii tentat sa cheltui, fă-ți un card la o bancă care nu lucrezi curent și lasă-l alimentat cu bănuți puțini.
Acel card poți să-l folosești la diverse logări pe net. Îl alimentezi doar când ai ceva nevoi cu el.

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: constanta
Macuser din: 24.06.09

multumesc de raspunsurii

am reusit sa creez Apple ID
la cartea de vizita am bifat “none”

urmeaza sa fac si un card de credit special numai pentru acest lucru sa le pot lua si pe cele cu plata

multumesc