iTunes Match
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 04.01.10

Salut

Am niste intrebari referitoare la noul serviciu iTunes Match.
Am vrut sa-l cumpar, avand credit 30$ pe iTunes insa din pacate imi cere card de US.
Intrebarea mea se refera la cei care au rude sau sunt din US si ma pot ajuta si pe mine.
Doresc cumpararea acestui serviciu, platesc evident, ma poate ajuta cineva ?
Eu consider ca este un serviciu destul de ok, mai ales ca am muzica veche care acum o pot asculta la 256kbps si s-ar auzii muuuuult mai bine.
Daca cineva vrea sa ma ajute si poate . sau un PM smile

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

1. nu s-a lansat inca
2. o sa aiba sigur filtre de locatie (din cauza restrictiilor de copyright) si n-o sa fie disponibil in Bucuresti decat dupa lansarea oficiala in RO (never?)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

1. Este beta, il vreau in stadiul asta.
2. Folosesc pe US, ce treaba are una cu alta?

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Cand faci cont te intreaba unde stai, scrie ca in US si cardul ti facut pe o adresa din RO, sa vezi ce bine o sa mearga smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

@hamilton nu inteleg ce vrei sa spui.
Tu imi spui mie ca daca am cont de iTunes pe US (ceea ce am din 2009 incoace) , si incerc sa link-uiesc cardul de RO, o sa mearga? Aici tind sa te contrazic, altfel nu imi mai cumparam iTunes Giftcards.
Ca sa cumpar iTunes Match imi cere strict card de US si de aici si apelul meu de ajutor pentru cineva care e in US.

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator

Pai asta zic, ca iti cere card de US ! si tu ai card de RO ! nu inteleg ce nu intelegi tu smile
O sa te intrebe unde stai, degeaba scrii US si cardul il ai facut pe o adresa din RO, nu o sa mearga.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Poate ca nu am fost eu destul de explicit.
Motivul pentru care am deschis acest thread este unul de ajutor.
Vrei sa iti scriu pe scurt?
Poftim—> “Ajutor, am nevoie de un individ care sta in US si are card de US. Prin urmare eu platesc acestui individ 30$ + comisionul dansului pentru a mi se activa iTunes Match”.
Acum intelegi ce vreau eu ?!

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator

ma abtin… smile
in fine, spor la gasirea individului

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
awey - 11 Septembrie 2011 12:38 PM

“Ajutor, am nevoie de un individ care sta in US si are card de US. Prin urmare eu platesc acestui individ 30$ + comisionul dansului pentru a mi se activa iTunes Match”.

Tu fie nu citesti ce ti se scrie fie vrei sa auzi doar ce vrei sa auzi.

iTunes Match beta e disponibil numai developerilor. Costa 99$/an sa te inregistrezi si trebuie sa dovedesti ca stai in US ca macar sa fii considerat pentru match. Tu vrei ca cineva sa se inregistreze si apoi sa-ti dea tie contul lui iTunes care e atasat unui card (al lui personal) ca tu sa folosesti contul ala cum vrei, dar folosind numele lui. Pentru un pumn de lei. Mult noroc!

DAR, tot n-o sa-ti mearga serviciul. Pentru ca ai IP de Romania.

Daca gasesti pe cineva care sa-ti dea un cont iTunes cu card activat pentru 30-99$ sau oricati $$... inseamna ca ai dat peste un fraier. Sau to o sa fii fraierul daca platesti inainte. De fapt, daca ma gandesc bine, trimite-mi numele tau , adresa si datele de card pe PM si iti fac eu un cont? OKE? Vezi sa ai bani destui pe card…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

ouch!
iote d-aia îmi place mie (uneori raspberry ) de huk.
Pune punctul pe j… sharp as a scalpel.

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

@huk sunt developer de 3 ani.
Imi place ca incerci sa iti impui punctul de vedere insa nu ai dreptate nici macar 10%.
iTunes Match este ca si contul de iTunes pe US, nu detecteaza nimic dupa IP si chiar daca ar face-o am OpenVPN de US ba chiar si VPN cu tot cu SSL.
In primul rand iTunes Match este pentru “developeri” de iCloud, ceea ce o parte din servicii deja le am, contul de mobileme fiind transferat catre iCloud deja, pe mac am deja 10.7.2 si toate cele oferite.
Eu vreau sa-i dau EU contul sau sa facem un CONT SEPARAT si dupa ce se inregistreaza iTunes Match se scoate frumos credit card-ul fiind imposibil pentru mine sa ii copiez cardul sau mai stiu eu ce doamne fereste ca deja o dam in SF-uri.
DAR uite, ca am un cont de iTunes Match a unui prieten care si l-a luat in prima faza, cand nu se cerea card si imi merge si sunt pe ip de Romania.
Nu stiu de unde pana unde fraier, inseamna ca esti macuser si habar nu ai programul iTunes sau programele de developer oferite.
Imi pare rau daca voi credeti ca va fur contul, banii, viata, serviciul doar pentru un cont de iTunes Match.
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni si nici sa “fraieresc”.

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Nu cred ca vei gasi ce cauti tu smile
Daca aveam developeri in US poate aveam si noi streaming live de la WWDC wink

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

smile) da boboc, true.
Sunt dev la iOS nu Lion.
Cand zic ca pot sa iau iTunes Match implica o chestie simpla…
1. Daca ai iTunes 10.5b(1.2.3.4.5.6etc) inseamna ca esti dev pentru Apple, automat poti sa iti cumperi iTunes Match + ca daca cumperi acum primesti pe langa cele 12 luni inca 3 luni gratuite.

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

‹‹ 5.0 b7      Recuperare bibliotecă ››