1 din 2
1
Guitar Pro 6
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hateg / Timisoara
Macuser din: 30.04.11

Mi-am luat guitar pro 6 de pe diferite xxxxxxx si ... am facut tot ca sa il activez/instalez cu tot cu RSE soundbanks si ... bag serialul si etc si totul e in ordine, spune ca sa activat.
Dar cand pun tabulatura in el nu se aude nimic, pur si simplu e mut si dupa cateva secunde zice ca nu am soundbankuri si ca trebuie sa le downloadez de nsh unde, ceea ce e vrajeala ca nu exista acolo unde ma trimit ei.
Cand scot RSE, se aude tabu ....
De ce nu merge pe RSE sa aud tabu?

Are cineva guitar pro 6 instalat si poate sa ma ajute sa il instalez cum trebuie?
Thx

[fara discutii / mentionari despre piraterii]

[ Modificat: 12 Septembrie 2011 10:13 AM de Administrator ]
 Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
MacBook Pro Retina 15” Intel-Core i7.
MacBook Air 13” Late 2012 Intel-Core i5
iPad 3rd generation 16GB wi-fi + 4G
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Cumpara-l si nu vei avea probleme! Sau foloseste gratuitul TuxGuitar, daca nu iti permiti…

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

rezolvarea asta o stiam si eu, sa il cumpar smile)
ms oricum.

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 11.03.08

Băi nene. Cumpără-l! Dacă nu ai bani caută o soluție, dar nu fura. Strânge bani!

Semnătură 

Lăsați pisicile să vină la mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

E 59EUR,ma gandeam ca cine stie ce pret gen final cut studio are ...

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Victor Jalbă-Șoimaru - 11 Septembrie 2011 07:56 PM

Băi nene. Cumpără-l! Dacă nu ai bani caută o soluție, dar nu fura. Strânge bani!

ba, eu chiar nu va inteleg pe voi.
Eu vreau pur si simplu un lucru si te trezesti tu si inca nu mai stiu cati, sa imi ziceti sa il cumpar.
Tare curios sunt din toate aplicatiile care le detii pe mac, cate sunt cumparate. pot sa zic de acum? 0 sau cel mult 1 sau 2 ... asa ca te rog, nu esti in masura sa imi zici mie sa il cumpar si sa nu fur.
Am bani, sunt designer si castig ft bine, dar pur si simplu NU VREAU SA CUMPAR!
VREAU SA FUR !! e bine pentru tine, acum?

Daca nu aveti legatura cu ceea ce am scris eu in topic, nu mai raspundeti, va rog eu ...

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

voi incercati sa nu mai incurajati pirateria “cica” ... dar pot sa jur ca aproape 100% din toti userii de pe acest site sau care detin un mac ... au macar o melodie downloadata sau vreo aplicatie ... asa ca va rog nu mai veniti cu dume ca nu merg ... serios !

Daca stiti cum sa ma ajutati, va rog, apreciez efortul vostru .... daca nu, gen: cumparal, ia altu si etc ... nu mai ziceti ! ca is satul de voi, acestia mega perfecti !

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu da,am toate aplicatiile cumparate,vezi imagini.
Mergi si fura in alta parte!!!!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

foarte tare, bravo tie! uite ca altii prefera sa dea banii pe altceva probabil .... (nu ma refer la bautura, tigari sau droguri sau etc, pentru ca nici una din astea nu sunt de mine), pur si simplu prefer sa dau banii pe altceva ...
tu esti unu care are toate aplicatiile cumparate .... tare curios sunt daca mai sunt macar 20 pe site-u asta.

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@Adrian91 Tu nu intelegi un lucru,pentru programul ala,mai ales daca e unu complex care functioneaza bine au muncit niste oameni,si eu sunt developer si stiu ce inseamna sa faci programare.
Inainte de asta criticam companii precum Adobe ca cer enorm pentru soft-uri gen Photoshop,dar si alea isi merita banii din plin.
E logic ca si aici si peste tot in lumea asta exista oameni care pirateaza,dar cand o aplicatie merita banii,ii merita si atat,tu decizi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

muzica, filmele care le ai, sunt originale?

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

da stiu, asa e ... si eu sunt designer, dupa cum ziceam si nici mie nu mi-ar conveni sa imi fure cineva designul sau nsh cate linii de cod sau etc ... asa e! pur si simplu, probabil vreau sa fac altceva cu banii decat sa cumpar aplicatii…

Chiar te inteleg mega perfect.

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 11.03.08

Am totul licențiat/cumpărat și pot face dovada cu facturi (inclusiv typefaceuri). Și mor de ciudă când nu sunt protejat de cei care fură. Pentru că eu mi-am făcut rate și am murit de foame la propriu, iar alții câștigă bani la fel ca mine, dar fără investițiile și eforturile făcute de mine, pur și simplu piratând. Așa că nu mai fă pe ipocritul și nu arunca batista cu ce bani câștigi tu din design.

Întâmplător și eu sunt chitarist amator. Am descărcat pe vremuri guitar pro demo. Nu l-am considerat necesar. Nu l-am cumpărat. Dar nici nu l-am piratat. Dacă ești chitarist și consideri că softul respectiv merită (pentru că niște inși au lucrat să facă acel soft) atunci fă un lucru și dă banii. M-ai enervat așa de tare încât îmi vine să îți iau eu cheie de licență să ți-o fac cadou!

Semnătură 

Lăsați pisicile să vină la mine!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Muzica da,filme nu dar nu din motivele la care te gandesti tu ci pentru faptul ca iTunes Store nu e disponibil in Romania,mi-ar face placere sa inchiriez filme direct pe Apple Tv in loc sa merg la inchirieri ...
Nici pe mine nu ma dau banii afara din casa ca sa imi permit sa cumpar orice aplicatie,dar in loc sa instalez 1000 de aplicatii aiurea ma limitez la ce am nevoie cu adevarat si prefer sa le platesc in loc sa instalez tot felul de crack-uri si sa iau troieni iar pe langa asta cum spuneam eu respect munca developerilor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member

iti multumesc, esti tare amabil !!! imi vine sa plang, mai emotionat ft tare ... smile
o sa ma gandesc toata noaptea la cuvintele spuse de tine!:) multumesc

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
boboc - 11 Septembrie 2011 08:29 PM

Muzica da,filme nu dar nu din motivele la care te gandesti tu ci pentru faptul ca iTunes Store nu e disponibil in Romania,mi-ar face placere sa inchiriez filme direct pe Apple Tv in loc sa merg la inchirieri ...
Nici pe mine nu ma dau banii afara din casa ca sa imi permit sa cumpar orice aplicatie,dar in loc sa instalez 1000 de aplicatii aiurea ma limitez la ce am nevoie cu adevarat si prefer sa le platesc in loc sa instalez tot felul de crack-uri si sa iau troieni iar pe langa asta cum spuneam eu respect munca developerilor.

Nici eu nu am app-uri aiurea ... pur si simplu, fix ceea ce am eu nevoie, atat.

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

1 din 2
1