Bre, problema nu e cate aplicatii/filme/muzica avem noi cumparate, ci ca forumul asta e un spatiu public, in care se uita si cine nu te gandesti tu.
Asa ca cine cere sfaturi despre cum sa pirateze chestii, intr-o prima faza i se editeaza postul; in a doua, e banat; in a treia, la cererea legala a autoritatilor, se pun la dispozitia lor datele de identificare ale celui in cauza.
Tu ai declarat public ca furi, si asta va ramane pe acest forum.
) nu, nu e furat ... am garantia la el, lol ! )
Nu inteleg de ce trebuie sa va agitati atat ... sau de ce vreti sa faceti pe smecherii .... mai ales tu sorin_27”, sunt convins ca toate app-urile care le ai sunt originale.
Pur si simplu am intrebat, daca e sa patesc ceva, eu patesc ... doamne ! )
Puteti sa inchideti postu, ca nu are rost ... multumesc tuturor.
Uite, si eu sunt chitarist. Am cumparat Guitar Pro cand era in actiune, costa 25 de dolari. Cred ca daca ai bani de echipament (chitari, pedale, amplificatoare a caror valoare cumulata poate ajunge la mii de euro), nu un software de 150 de lei iti va goli portofelul.
Eu sunt de parere ca daca cineva nu isi permite sa cumpara un software, inseamna ca nici nu are nevoie de acel software, si ar trebui sa se orienteze catre alternative mai ieftine. Iata Reflow, o aplicatie decenta dar semnificativ mai ieftine de tabulaturi, care este compatibila cu majoritatea formatelor Guitar Pro.