1. Mi-am luat un DVDWriter LG GSAH22L,ultimul model, cu lightscribe, etc. Cum conving OSX ca de fapt acest DVDWriter e supported ca sa pot folosi Tiger burn features?
2. Vreun soft pentru lightscribe se gaseste pt OSX? Eu am gasit dar numai pt drive-urile LaCie..
1. Mi-am luat un DVDWriter LG GSAH22L,ultimul model, cu lightscribe, etc. Cum conving OSX ca de fapt acest DVDWriter e supported ca sa pot folosi Tiger burn features?
2. Vreun soft pentru lightscribe se gaseste pt OSX? Eu am gasit dar numai pt drive-urile LaCie..
Nu ai ce pierde, încearcă PatchBurn, la mine a mers perfect cu cd/dvd nesuportat de apple.
OK.. acu o chestie pe care am rezolvat-o (kind of) singur…
Burnerul ba scria ba nu DVD-uri (am zis la inceput ca de vina or fii blankurile. Blankuri SOLE - de buget). Dar am stricat si 2 Verbatimuri… ma pregateam sa ma duc cu el la garantie cand mi-a venit ideea sa il pun singur, MASTER pe cablul respectiv… si merge PERFECT!!!!
Acu ce ziceti de asta? Am ramas cu unitatea DVD simpla in aer…
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
in nu mai stiu ce documentatie am citit ca ar fi bine sa le pui pe cable select p-amindoo si stie mecu singur (e valabil si la hdd…)
mai da-le o sansa…
poate se inteleg…
Nu merge nici pe cable select… Asta e!
Cred ca o sa pun in spatele usii rabatabile ramase libere un capac de gaura de 5.25 de la pc cu firewire & usb 2.0. Cu ocazia asta aduc porturile in fata si nu mai injur de fiecare data cand ma bag pe sub birou
Oricum altceva vreau sa va aduc la cunostinta stimabililor: am dat de cap la Lightscribe pe OSX!!!! Tocmai am facut primul DVD (copie de siguranta la Tiger) cu X-ul mare gri pe fundal negru cu marul mic alb sus. Arata perfect, zici ca e original
Deci: exista un soft disclabel (shareware, se gasesc solutii:))si se descarca driverele pt lightscribe, iar templates pentru lightscribe gasiti aici.
in nu mai stiu ce documentatie am citit ca ar fi bine sa le pui pe cable select p-amindoo si stie mecu singur (e valabil si la hdd…)
mai da-le o sansa…
poate se inteleg…
asa este. am 2 hdd si a fost cam greu sa le aduc la un numitor comun. sunt pe acelasi fir.
He, he, he… Dream on, baby, dream on… Da’ ce, lu’ PC-ul meu d-acas’ i-o sta rau cu DVD-WR DL? Las’ sa-l conving pe sefu’ ca nu se poate repara la garantie si mai vorbim.