1 din 2
1
DVD+/-RW in OSX
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Fratilor 2 intrebari:

1. Mi-am luat un DVDWriter LG GSAH22L,ultimul model, cu lightscribe, etc. Cum conving cool grin  OSX ca de fapt acest DVDWriter e supported ca sa pot folosi Tiger burn features?
2. Vreun soft pentru lightscribe se gaseste pt OSX? Eu am gasit dar numai pt drive-urile LaCie..  mad

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

... doar laCie - deocamdata…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
D.O.R.U.T.Z. - 15 Noiembrie 2006 12:19 AM

Fratilor 2 intrebari:

1. Mi-am luat un DVDWriter LG GSAH22L,ultimul model, cu lightscribe, etc. Cum conving cool grin  OSX ca de fapt acest DVDWriter e supported ca sa pot folosi Tiger burn features?
2. Vreun soft pentru lightscribe se gaseste pt OSX? Eu am gasit dar numai pt drive-urile LaCie..  mad

Nu ai ce pierde, încearcă PatchBurn, la mine a mers perfect cu cd/dvd nesuportat de apple.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

PatchBurn.
Asta e solutia, fara nici o alta sfortare.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Corect, asta a fost solutia! Multumesc f. mult!!!

Inca mai caut soft pt LightScribe… speranta moare ultima.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

OK.. acu o chestie pe care am rezolvat-o (kind of) singur…
Burnerul ba scria ba nu DVD-uri (am zis la inceput ca de vina or fii blankurile. Blankuri SOLE   - de buget). Dar am stricat si 2 Verbatimuri… ma pregateam sa ma duc cu el la garantie cand mi-a venit ideea sa il pun singur, MASTER pe cablul respectiv… si merge PERFECT!!!!

Acu ce ziceti de asta?  Am ramas cu unitatea DVD simpla in aer…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

in nu mai stiu ce documentatie am citit ca ar fi bine sa le pui pe cable select p-amindoo si stie mecu singur (e valabil si la hdd…)
mai da-le o sansa…  wink
poate se inteleg…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu merge nici pe cable select… Asta e!
Cred ca o sa pun in spatele usii rabatabile ramase libere un capac de gaura de 5.25 de la pc cu firewire & usb 2.0. Cu ocazia asta aduc porturile in fata si nu mai injur de fiecare data cand ma bag pe sub birou angry

Oricum altceva vreau sa va aduc la cunostinta stimabililor: am dat de cap la Lightscribe pe OSX!!!! Tocmai am facut primul DVD (copie de siguranta la Tiger) cu X-ul mare gri pe fundal negru cu marul mic alb sus. Arata perfect, zici ca e original guy

Deci: exista un soft disclabel (shareware, se gasesc solutii:))si se descarca driverele pt lightscribe, iar templates pentru lightscribe gasiti aici.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
MaC® - 17 Noiembrie 2006 03:55 AM

in nu mai stiu ce documentatie am citit ca ar fi bine sa le pui pe cable select p-amindoo si stie mecu singur (e valabil si la hdd…)
mai da-le o sansa…  wink
poate se inteleg…

asa este. am 2 hdd si a fost cam greu sa le aduc la un numitor comun. sunt pe acelasi fir.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am gasit si documentatia si iata

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Ma nene, ce-i lightscribe asta, ca io-s in ceata… grin

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

un laser (frate!) scrie datele
si mai e unu… care prajeste deasupra, scrii ce e pe dvd cu ce font vrei cu n-shpe layout-uri etc…

io asa zic… nu de alta da’ n-am decit inscriptoare “uzuale”

LE: na ca avusei dreptate

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hmmm… vaaaaaai, tocmai mi-am dat seama ca mi s-a “prajit” arzatoru’ de CD/DVD-uri din G5… Ntz, ntz, ntz… De unde luasi scula, DORUTZ?... Sefuuuuuuu…  cool grin

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai si nu mi-l “casezi” mie? cheese
acu’ daca tot te-am luminat…..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

He, he, he… Dream on, baby, dream on… Da’ ce, lu’ PC-ul meu d-acas’ i-o sta rau cu DVD-WR DL? Las’ sa-l conving pe sefu’ ca nu se poate repara la garantie si mai vorbim.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Woww…acuma am aflat k am un DVD-RW care poate sa scrie si pe DVD. Ce inseamna sa fi neinstruit

Semnătură 



1 din 2
1