2 din 2
2
Baterie iBook G4, 14” si carcasa iBook G3 12”
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

eu am renuntat sa folosesc serviciile postei romane. am tot trimis diverse plicuri acasa (acte, adeverinte…etc) si desi le trimiteam recomandate, confirmari peste confirmari blabla….tot nu ajungeau. cretinul ala de postas nu avea chef de urcat pana la etj 4 dar nici in posta nu le lasa. trebuia sa faca mama 13-14 pe la oficiul postal. prefer sa folosesc firmele de curierat rapid. am trismi prin fan curier un plic (de la iasi la braila) si a ajuns a doua zi. a costat 15ron toata treaba. prietena mea mi-a trimis un colet de la oradea la iasi si tot a 2a zi a ajuns si tot 15ron a costat.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu am trimis si primit numai ca expediere colet, chiar daca acel colet era o cutie de shuffle sau o cutie de carton de bec (legata cu sfoara in 6 :D ). N-am avut probeleme pana acum, dar o sa incerc cu o cutie mai mare de data asta.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Dupa lupte seculare cu timpul, birocratia si calculatoarele postei romane, a plecat si bateria.

Se poate inchide topicul.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

2 din 2
2

‹‹ Posibil schimb...      Memorii [S-AU DAT] ››