Usage prea mare
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 06.09.11

Salut. Am un iPhone 4 cu ios 4.3.5(8L1), firmware 04.10.01. Am wi-fi-ul, notifications, location services, bluetooth push pe off, iar fetch new data este pus la manual. Desi nu vorbesc foarte mult la telefon, nu ascult muzica, nu fac poze/ nufilmez, nu intru cu el pe wireless dupa 3 zile si 6 ore de standby imi arata ca am 4 ore si 57 minute de usage. De ultima data de cand i-am dat restore+update(adica de o saptamana) am call time(curent period+lifetime 35 minute). Precizez ca este decodat cu gevey ultra. Este o problema de la mine/problema de soft/ problema de gevey sau o combinatie?

PS: is background nu am deschise decat settings, calculator, messages si phone(nu cred ca acestea consuma asa mult din baterie, le-am inchis si tot asa crestea usage-ul, sau daca se modifica nu era semnificativ).

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

5h de utilizare ti se pare mult din 78 ? smile
eu am 5 ore de usage in nici 25h….

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 06.09.11

Inainte de iphone-ul 4 am avut un 3g la care imi tinea rezonabil bateria(adica tot la acelasi timp de stand-by aveam 2,5 spre 3 ore usage, sau 3 si un pic). Ma rog, ca ma tine cu aproximativ o zi mai putin bateria nu ma plang, doar ca eram curios daca exista o posibilitate sa fi fost o problema de la mine(am uitat sa inchid anumite optiuni care consumau inutil bateria, poate de la gevey,poate ios nu gestioneaza asa da bine resursele etc., nu ma prea pricep).