Ceva ciudat mi s-a intamplat. Nu stiu exact cum.
Deci problema este ca mi-a disparut “Internal Speakers” din System Preferences. Acum, la Output nu mai am decat “Digital Output”. De remarcat ca am o lumina rosie care iese din mufa de casti. Daca bag castile “Digital Output” se schimba in “Headphones”.
Nu mai am cum sa scot sunetul in boxele laptopului. Ce naiba fac?!
lumina rosie este iesirea optica , mai degraba semnalul optic de iesire mai fidel decat cablul Oxygen free, iesire optica pe care poti sa o folosesti cand vrei sa redai sunet fidel pe o sursa externa
gasesti cablu pt ea prin magazinele de specialitate daca vrei sa o folosesti in jur de 200-300 00
la fel ai si pt intrare cu diferenta ca aceea nu emite lumina rosie ci primeste semnalul
S-a atins ceva. Sunetul iese spre exterior, ca si cum ai avea cuplate niste difuzoare (si decuplate difuzoarele interne). Baga o mufa de citeva zeci de ori si scoate-o (de tot atitea ori). Poate ajuta
Idee e ca ieri am pus un film pe TV si am scos sunetul cu o mufa (care mai e si gold plated); ciudat este ca sunetul nu se auzea la volumul dorit ci foarte incet. A trebuit sa misc mufa mai tare in interior ca pana la urma sa mearga cat de cat. Nu m-am prins care a fost problema. Pe PowerBook G4 mergea bine mufa asta. S-a schimbat ceva la mufa de audio out si nu stiu eu?
Se aude sunetul in boxe pentru ca asa face orice iesire audio optica! Ia in considerare cuplarile hard abia dupa butarea completa. La mine, desi are boxele bagate, bangul de inceput se aude in calculator!
Ce tampenie. Sper sa nu il tina zile intregi acolo ca mor! Si asa l-am aseptat 7 zile!
Dar ca sa nu raman nelamurit, oare de ce beculetul rosu din mufa sta stins si cand apas volumul din butoane se aprinde sa ramane asa? Ma enerveaza rau beculetul ala…
Te rog arată-ne o poză cu poziția în care folosești tu laptop-ul astfel încât luminița aia este vizibilă și te poate enerva.
Uite - domnul din pozele atașate NU se plânge de luminiță ...