1 din 3
1
Help sunet MacBook Pro
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Ceva ciudat mi s-a intamplat. Nu stiu exact cum.
Deci problema este ca mi-a disparut “Internal Speakers” din System Preferences. Acum, la Output nu mai am decat “Digital Output”. De remarcat ca am o lumina rosie care iese din mufa de casti. Daca bag castile “Digital Output” se schimba in “Headphones”.
Nu mai am cum sa scot sunetul in boxele laptopului. Ce naiba fac?!

Mersi.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

lumina rosie este iesirea optica , mai degraba semnalul optic de iesire mai fidel decat cablul Oxygen free, iesire optica pe care poti sa o folosesti cand vrei sa redai sunet fidel pe o sursa externa
gasesti cablu pt ea prin magazinele de specialitate daca vrei sa o folosesti in jur de 200-300 00
la fel ai si pt intrare cu diferenta ca aceea nu emite lumina rosie ci primeste semnalul

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mersi de explciatie insa nu ma ajuta. smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

S-a atins ceva. Sunetul iese spre exterior, ca si cum ai avea cuplate niste difuzoare (si decuplate difuzoarele interne). Baga o mufa de citeva zeci de ori si scoate-o (de tot atitea ori). Poate ajuta

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Idee e ca ieri am pus un film pe TV si am scos sunetul cu o mufa (care mai e si gold plated); ciudat este ca sunetul nu se auzea la volumul dorit ci foarte incet. A trebuit sa misc mufa mai tare in interior ca pana la urma sa mearga cat de cat. Nu m-am prins care a fost problema. Pe PowerBook G4 mergea bine mufa asta. S-a schimbat ceva la mufa de audio out si nu stiu eu?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Drace! E in garantie? E. Cred ca s-a blocat un soi de suici. Rid eu, rid, dar sunetul e mort in cotet cu bumbareta-n mufa!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai bine ai zis, garantie sa tot am inca vreo 358 de zile asa. Ce naiba, sa se fi stricat ceva hardware? Cand bootez se aude sunetul de boot in boxe.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mie imi pare ca s-a bulit ceva la mufa. A ramas vreun contact inchis. Fugi la magazin cu el.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mi se pare mie, sau mufele alea-s cam proaste? Parcă am mai citit despre alţii cu problema asta.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se aude sunetul in boxe pentru ca asa face orice iesire audio optica! Ia in considerare cuplarile hard abia dupa butarea completa. La mine, desi are boxele bagate, bangul de inceput se aude in calculator!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

da, si eu am auzit de probleme cu el, de-abia l-ai luat, mergi la service, nu merge, sa ti-l faca pe loc smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce tampenie. Sper sa nu il tina zile intregi acolo ca mor! Si asa l-am aseptat 7 zile!
Dar ca sa nu raman nelamurit, oare de ce beculetul rosu din mufa sta stins si cand apas volumul din butoane se aprinde sa ramane asa? Ma enerveaza rau beculetul ala…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Te rog arată-ne o poză cu poziția în care folosești tu laptop-ul astfel încât luminița aia este vizibilă și te poate enerva.
Uite - domnul din pozele atașate NU se plânge de luminiță ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 15 Noiembrie 2006 02:08 PM

Mi se pare mie, sau mufele alea-s cam proaste? Parcă am mai citit despre alţii cu problema asta.

Si eu am mai citit undeva de problema asta. Daca tin bine minte, au rezolvat problema apasand usor cu o scobitoare introdusa in mufa.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Poate gasesti totusi altceva in loc de scobitoare.

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=237405

http://forums.macnn.com/69/powerbook-and-macbook-pro/305260/red-led-on-mbp/

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

Mergi si inlocuieste “Left I/O board” cat mai e in garantie. Eu am facut-o la MBP-ul meu, suferind de aceeasi problema.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

1 din 3
1

‹‹ Tastatura iluminata ?      HELP HDD ››