1 din 2
1
iPhone 4 IMEI unlock
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Ideea e ca am unul cu 4.3.3 si baseband 4.10.01 care e ala ghinionist, si altfel nu stiu cum sa il decodez, si faptul ca folosesc gevey ma termina psihic. Asa ca azi am auzit de varianta asta, dar am si citit ca prin aprilie s-a scos, dar pe de alta parte am gasit un magazin online care mi-l decodeaza asa, cica… Adica e adevarat, se poate? Si faza e ca e si in Bucuresti, si in Cluj nu am gasit nimic de genul (poate stie cineva). Oricum, cu ultrasnow nu se poate, asta e clar, si daca as face update la iOS 4.3.5 sau 5 beta, tot nu cred ca mi-ar schimba baseband-ul, nu? E primul iPhone care-l am si de asta intreb, unele chestii nu-mi sunt clare.

Si daca nu, ar mai fi alta varianta inafara de gevey?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.04.11

1. varianta cu decodare pe baza de imei s-a dus de mult.
2. daca e blocat pe retele din RO, te poti duce la ei si le dai 100E si ai scapat
3. il vinzi, mai pui 100E si ai luat unu neverlocked
4. gasesti pe cineva cu mac, iti faci un ispw cu basebad de iPAD si ti-l bagi.
5. poti astepta sa apara iOS 5m sa stai cu speranta ca se va decoda basebandul din iOS 5

cam atat.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Am gasit idgsm.ro care inca au oferta si e 50euro pt Spania al meu. Zici ca e teapa?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Acum ceva timp stiu ca picase treaba asta. Mare atentie la partea cu : ” siguranta deblocare x % ” Poate sa scrie acolo 85% si sa nu ti se intample nimic. Daca vorbesti cu ei, or sa zica ca esti printre cei 15% si s-au spalat pe maini.

Poti incerca… inainte iti sugerez sa te mai documentezi pe alte forumuri smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: galati
Macuser din: 22.07.07

Salut am facut neverlocked multe iphonuri prin imei online si toate au mers fara probleme , timpul de asteptare este intre 2-5 zile spune-mi te rog reteaua pe care este codat

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Am vorbit, pretul e 70 de euro, plata online, fara nicio factura nimic. De astea nu fac smile.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Costa 50 de euro la Movistar in Spania sa mi-l deblocheze, dar trebuie sa stiu exact ca e de la ei. Are cineva vreo idee cum aflu exact pe ce carrier e codat?

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.09.06

Poti incerca aici:

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/31908/P15/

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

La recomandarea cuiva am ajuns la sa gasesc in Cluj pe cineva care face deblocare prin IMEI la 200 ron, cu verificare gratuita a carrier-ului. Inca o intrebare: acuma daca il fac neverlocked, pot sa il updatez linistit la 4.3.5 ca nu voi mai avea probleme cu activarea prin carrier, si alte prostii de genul, nu?

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.07.07
trusk - 22 Septembrie 2011 01:25 PM

La recomandarea cuiva am ajuns la sa gasesc in Cluj pe cineva care face deblocare prin IMEI la 200 ron, cu verificare gratuita a carrier-ului. Inca o intrebare: acuma daca il fac neverlocked, pot sa il updatez linistit la 4.3.5 ca nu voi mai avea probleme cu activarea prin carrier, si alte prostii de genul, nu?

doar apple poate face un telefon un-locked (un terminal blocat nu va fi niciodata neverlocked) pe bune.
practic in baza lor de data ajunge imei-ul tau si iTunes il vede si iti deblocheaza iPhone-ul.

intrebarea de 100 de puncte este cum ajunge IMEI-ul tau unde trebuie ...
raspunsul e ca doar un dealer autorizat il poate trimite.

daca se gasesc niste baieti destepti care sa faca vreo scamatorie prin care sa pacaleasca serverele apple,
trebuie sa te gandesti ca si la apple sunt baieti destepti care pot gasi aceste IMEI-uri “ne-legale”.

consecinta ... in cel mai bun caz, la urmatorul update se blockeaza la loc smile.
in cel mai rau caz ... gandeste-te si tu smile.

gandeste-te inainte de a da banu’.

bafta!

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Niste baieti, adica service-ul EuroGsm. Imi dau chitanta si sanatate. Daca nu, am vb cu ub prieten in spania si sa mi-l deblocheze la movistar e 50 euro. Anyway, se poate face, trebuie doar sa cauti smile

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 06.09.11

As vrea sa stiu daca cineva a incercat si daca i-a mers cu urmatoarele solutii, sau unele asemanatoare.

http://www.unlocking-myiphone4.com/
http://www.iphone-unlockme.com/?gclid=CJuAufznwasCFUPwzAodFTyrqw

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Deci e pe Vodafone Spania si nu mi-l pot face. Merg maine sa-mi dea banii inapoi.

Alta intrebare: daca ii fac update-ul la 4.3.5 si dupa la iOS5 imi trebuie cartela de Vodafone spania sa il activez? Sau activarea apare numai cand faci rollback la un soft mai vechi?

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Da, îți trebuie cartela de VF Spania pentru activare la orice update în iTunes. De asemenea dacă dai “Reset all contents and settings” pe telefon.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Mda… Am aflat si eu intre timp, dar am aflat ca exista si niste cartele onesim universale la 120 lei cu care se poate face doar activarea.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

Din cate stiu eu, onesim si rest’, nu mai functioneaza fiindca a oprit Apple nu stiu ce conexiune la ei. Nu bag mana in foc pt asta dar ai grija sa nu dai banii degeaba

1 din 2
1