2 din 2
2
iPhone 4 IMEI unlock
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Asa e. Am aflat si eu.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member

Nu pot da edit, sorry pentru double post.

Ideea e: daca imi aduce cineva o cartela prepay de Vodafone Spania, pot sa fac activarea cu aia dupa update, nu? Adica nu conteaza ca telefonul a fost cumparat la abonament, si eu voi folosi un pre-pay.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
trusk - 12 Octombrie 2011 03:33 PM

Nu pot da edit, sorry pentru double post.

Ideea e: daca imi aduce cineva o cartela prepay de Vodafone Spania, pot sa fac activarea cu aia dupa update, nu? Adica nu conteaza ca telefonul a fost cumparat la abonament, si eu voi folosi un pre-pay.

da,nu are importanta ce cartela folosesti atata timp cat este de la operatorul de la care a fost cumparat telefonul.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Nu conteaza, e ok cu pre-pay.
Dar nu-i mai simplu sa rogi pe cine ai in spania sa mearga la operator cu IMEI-ul tau si cu banii, sa-i faca deblocarea si sa scapi de durerile astea de cap?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

A mers si nu trebe niciun ban, adica e 6 euro, dar imi trebuie numele pe care a fost facut contractul, si ala dracul il stie smile

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 30.11.10

Vodafone spania nu poti face unlock, decat la ei, daca iphone-ul e sub abonament, e destul de piperata deblocarea, daca a expirat e gratuit.
Ai nevoie de acte sa demonstrezi ca a fost cumparat de la ei, ca tu esti titularul, etc.

Semnătură 

Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma !

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Da, stiu toate astea :( Ramane doar gevey si activare cu pre-pay

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

2 din 2
2