iPad 2 Wi-fi sau iPad first generation 3G?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.12.07

Salutare MERE,

Sunt intr-o dilema vreau sa-mi achizitionez un iPad, este diferenta mare intre iPad [first generation] si iPad 2? Adica se merita sa aleg un iPad Wi-Fi 32Gb + 3G sau un iPad 2 16gb Wi-Fi?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 17.10.09

Intre iPad 1 si iPad 2 sunt diferente semnificative in ceea ce priveste viteza de lucru, design, etc. Daca ai nevoie de internet sau convorbiri prin 3G, ia-ti iPad 1 cu 3G. Daca nu ai nevoie de 3G, intrebarea nu mai are sens.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Multumesc pentru raspuns, mai mult vroiam o recomandare/parere daca se merita diferenta de performante in detrimentul conexiuni 3G si spatiul dublu de pe iPad 1.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

Un iPad 2 16 Wifi costa cam 500 Euro. Daca poti lua un iPad 1 32 3G cu minim 150 (ideal 200) Euro mai ieftin, eu zic ca merita. Diferentele principale sunt:
1. dimensiune / greutate: iPad 1 e un pic mai gros si mai greu. Nu cu mult si, in general, o sa-l tii in huse / etui-uri care vor masca dimensiunile. Poate nu de la inceput, dar dupa ce il zgarii / spargi groaznic prima data o sa o faci.
2. viteza: insesizabil in mare parte a aplicatiilor, vizibil insa la chestii “grele” (Pages, Numbers, jocuri 3D sofisticate, etc). Odata cu iOS 5 s-ar putea ca diferentele sa fie mai vizibile.
3. camera: cu iPad 2 poti face teoretic poze si filme. Practic calitatea este de toata jena. Daca ai iPhone, uita de feature-ul asta. Ma rog, o fi fain la FaceTime, dar eu personal urasc conceptul de videoconferinta.
4. GPS: modele cu 3G au, cele Wifi only n-au. Din nou, daca ai iPhone, feature-ul e inutil.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

M-am orientat catre iPad 2 16Gb Wi-Fi, lucrez pe parte de creatie asa ca imaginatia mea este pusa mereu la incercare. iPad-ul va fi ca un mijloc prin care pot sa ma recreez, deci o sa fac toate prostiile pe el. De la jocuri la aplicatii “nemaintalnite” iar aici am nevoie de putere tehinca, nu de alta dar sarputea sa ma streseze mai mult.

‹‹ JB for ipad2      Server local ipad ››