Din experienta pe care o am, nu exista o legatura intre anul, placa video,
si petele de pe ecran.
Clienti multumiti din 2008 si clienti nemultumiti din 2011.
Cred ca are legatura doar cu curentii de aer din incaperea respectiva,
pozitionarea si orientarea imac-ului in raport cu usa si fereasta.
Eu am un iMac 21.5” (Mid 2010) si nu am display-ul afumat si nici tenta galbuie.
Puțintică răbdare, stimabile…
Pai cata? A trecut un an si 6 luni! )
Glumesc si sper sa apara cat mai tarziu problema… sau sa nu apara deloc…
exact acelasi iMac il am si eu.pana acum nu am avut mari probleme.
am avut putin display-ul afumat in coltul stanga sus,m-am speriat putin.
am scos geamul,l-am curatat bine si acum este ok.sper sa apara cat mai tarziu sau deloc problemele. :D
Din experienta pe care o am, nu exista o legatura intre anul, placa video,
si petele de pe ecran.
Clienti multumiti din 2008 si clienti nemultumiti din 2011.
Cred ca are legatura doar cu curentii de aer din incaperea respectiva,
pozitionarea si orientarea imac-ului in raport cu usa si fereasta.
Sa ne bucuram, asadar, de ele !
hai ca asta este culmea ))
si cum imi recomanzi sa asez iMac-ul in camera ca sa nu mai am probleme cu display-ul?
chiar sunt curios. ))
si banuiesc ca orientarea dupa polii magnetici ai terrei, nu? vrajeala ieftina…
caldura excesiva strica displyurile. stiu ca adevarul irita…
))
aud tot felul de explicatii aiuritoare in legatura cu display-urile de iMac.
sunt niste produse de toata jena dar se pare ca nimeni nu recunoaste asta.suntem fani Apple dar pe bune acum,nu suntem copii.
nu poti sa vinzi un produs premium de la 6000 lei in sus care sa se strice din 6 in 6 luni si sa imi spui ca se strica din cauza fumului de tigare sau din cauza pozitionarii in camera…deci mie mi se de nepermis sa primesc aceste motive.
acum facem calculatoare pt fumatori si nefumatori,sau tre sa le asezam intr-un anumit fel…este incredibil…
in fine…
Perfect adevărat. Eu cred că, dacă nu se încăpăţînau să-l subţieze atîta, puteau rezolva problema cu răcirea. De aceea, celor care ai iMac nou (că alea vechi, cu plastic, n-au păţit aşa o ruşine) le putem recomanda smcFanConrol.
Perfect adevărat. Eu cred că, dacă nu se încăpăţînau să-l subţieze atîta, puteau rezolva problema cu răcirea. De aceea, celor care ai iMac nou (că alea vechi, cu plastic, n-au păţit aşa o ruşine) le putem recomanda smcFanConrol.
În ceea ce priveşte fumul, asta-i altă poveste. Cum aerisirea iMacului se face prin tiraj forţat, e normal ca fumul de ţigară să impieteze. Dar fumul poate fi curăţat uşor.
Sunt convins că viitoarea generație iMac (despre care se zvonește că apare în vară) va fi și mai subțire. Pentru că fiindcă.