Schimb PowerMac Dual G4 cu MacMini Intel (eventual se poate si vinde)
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.06.08

Schimb PowerMac G4, Dual 1,42GHz cu MacMini Intel, 2GB ram. Se discuta eventuala diferenta de bani.

Link model: http://www.everymac.com/systems/apple/powermac_g4/stats/powermac_g4_1.42_dp_mdd.html

Sistemul are 2GB ram, video GeForce4 MX 64 MB (iesire VGA si ADC), 410GB HDD (160 + 250), DVD-RW Pioneer, Wireless Airport Extreme, o placa cu 3 USB 2.0 (USB-ul cu care vine este 1.1 si e destul de lent) + 1 FireWire 800.

Sursa este schimbata (si cred ca este una mai mica… nici nu m-am uitat la ea, sincer sa fiu… asa l-am cumparat mai demult). Spun cred ca e mai mica pentru ca atunci cand mai pun un device USB in tastatura (pe langa mouse) imi apare mesaj ca nu am destula putere (e posibil ca si din cauza ca sunt 2 HDD-uri). De asemenea, Superdrive-ul a fost inlocuit mai demult cu un DVD-RW Pioneer in urma unei defectiuni.

Are instalat Tiger (suporta Leopard, dar eu am preferat Tiger pentru ca mai folosesc aplicatii (bine, jocuri :D) la care am nevoie de OS 9).
Mai folosesc din cand in cand fara niciun fel de probleme Adobe CS3.

Se da fara tastatura si mouse. La fel, nu am pretentii de tastatura si mouse la Mini.

Se poate si vinde daca cineva e doritor, dar nu am un pret stabilit. Se discuta.

Doar pentru Bucuresti dupa testare ca sa nu existe discutii de niciun fel smile.

Trimiteti PM pentru orice detalii doriti.