Apple Mail “badge” (Lion)
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

După ce am trecut la Lion (MBP nou - deci nu a fost o opțiune) și am transferat setări și mailboxuri am obervat următorul fenomen:
Bulina roșie de la icoana de mail din Dock numără și unele din mesajele ajunse in Trash.

Adică, am pe server BitDefender care marchează cu un header specific mesajele pe care le consideră el spam. În Mail am regulă care duce acele mesaje in Trash. Ce scapă de BitDefender este filtrat de Mail și ajunge in Junk. Problema e că anumite spamuri sunt totuși contorizate - nu știu de ce. Am trimis și sesizare la Apple dar sunt curios dacă s-a mai întâmplat și altora sau dacă are cineva vreo idee de motivul problemei.

S-ar putea (dar nu sunt încă sigur) ca problema să apară doar mesajele sunt identificate ca “Duplicates”.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Și după ce am renunțat la a folosi header-ul BitDefender tot așa se întțmplă. Mailurile identificate ca “Junk” de Apple Mail <u>și care au duplicate</u> sunt numărate la icoana din Dock.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
Hawk - 26 Septembrie 2011 02:33 PM

Și după ce am renunțat la a folosi header-ul BitDefender tot așa se întțmplă. Mailurile identificate ca “Junk” de Apple Mail <u>și care au duplicate</u> sunt numărate la icoana din Dock.

Mergi in preferences, tab-ul general si acolo la dock unread count pui inbox only

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Păi nu vreau Inbox only - am o gramadă de filtre și mailboxuri. Oricum este destul de evident un bug - mesajele din Trash & Junk nu sunt numărate decât dacă sunt identificate ca duplicate. Nu am găsit nicăieri unde se dezactivează funcția de identificare a mesajelor “duplicate”.
De asemenea am constatat că (nu știu de ce) nu funcționează “Erase Junk Mail” - este mereu gri.