1 din 2
1
Push notifications dont work???
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Paris - Iasi
Macuser din: 14.12.07

hello, am si eu o problema si nu stiu cum sa-i dau de capat…. am inteles ca daca iphone-ul e jailbroke-uit atunci s-au dush notificarile pe apa sambetei, dar nu stiu ce sa zic, uneori primesc, uneori nu primesc, in marea majoritate a timpului nu primesc notificarile pe iphone. watsapp, messenger, sa nu mai zic de facebook ca nu imi aduc aminte once sa fii primit ceva. Din notifications totul e ON, si la fiecare aplicatie in parte cu abilitate de push, its all on. dar cu toate astea, nu primesc notificarile, nu stiu ce sa fac…

am un 3gs negru… anyone has any clue? PLEASE!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

nu are nicio legatura JB cu push-ul
ambele imi functioneaza perfect smile
eu cred ca depinde de la cine ai internet si probabil iti sunt blocate anumite porturi ...

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Downloadeaza din AppStore aplicatia iPusher si verifica daca notificarile functioneaza cum trebuie. Daca nu inseamna ca atunci cand ai facut jailbreak ai hacktivat telefonul. Poti obtine certificate Push instaland Push Doctor din Cydia din urmatorul repo: http://cmdshft.ipwn.me/apt

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Ca sa nu mai deschid alt topic, nici mie nu imi merg notificarile email cum trebuie pe iPad. Adica aceiasi problema, cand merg cand nu. Nu am si nu am avut jaibreak. Folosesc 2 conturi de gmail si unul de yahoo, si pe iPad si pe Apple mail. IPusher imi zice ca totul e ok.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Mircea Mihai - 29 Septembrie 2011 05:10 PM

Downloadeaza din AppStore aplicatia iPusher si verifica daca notificarile functioneaza cum trebuie. Daca nu inseamna ca atunci cand ai facut jailbreak ai hacktivat telefonul. Poti obtine certificate Push instaland Push Doctor din Cydia din urmatorul repo: http://cmdshft.ipwn.me/apt

Tot nu functioneaza…. ma rog, mai exact nu pot sa instalez push doctorul din acel repo, si faza e ca am incercat si altul, dar nu se instaleaza.. prima data cand l-am gasit a fost ceva gen 21 mega… iar dupa aia… a gasit doar chestii de 1.5 kilo de fiecare data cand am mai cautat. I really want my push to worrrrrk!!!! :(((( HEELP!!! :((((

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.09.11

Ai rezolvat ca si eu am aceeasi problema ...

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
dr_junior1980 - 20 Noiembrie 2011 08:57 PM

Ai rezolvat ca si eu am aceeasi problema ...

nu am rezolvat inca…. :(((((( i dont know what to do… :((((

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

șters din cauză de offtopic

[ Modificat: 03 Decembrie 2011 10:33 PM de toma ]

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am reușit sa rezolv adică am scos JB si notificarile de la Yahoo messenger funcționează perfect chiar si când am aplicatia închisă dar sa fiu logat.Asadar problema este de la jailbreak.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Daca gasiti vreo rezolvare ca notificarile sa apara si pe device-urile cu JB.(JB facut cu snowbreeze fara update de baseband daca ar conta asta)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Problema nu e strict de la JB, ci de la hacktivare (activarea fara cartela operatorului de la care provine telefonul), care e un pas din procesul de JB.
Daca ai cartela originala (si debifezi hactivarea in timpul JB-ului), sau ai telefon neverlocked, iti vor merge notificarile pe un telefon JB.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am inteles , dar nu exista o rezolvare pentru cei care fac hackactivate si nu folosesc o cartela.
Stiu ca instalasem in trecut un tweak din cydia ceva gen “push…” si tot nu functiona…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

incepand de azi nu am mai primit nicio notificare de mail nou pe tel.le primesc doar dupa ce intru in aplicatie.am activat push->hourly…pana azi a mers perfect.s-a mai lovit cineva de problema asta?

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
cosmin mierlea - 06 Ianuarie 2012 09:01 PM

incepand de azi nu am mai primit nicio notificare de mail nou pe tel.le primesc doar dupa ce intru in aplicatie.am activat push->hourly…pana azi a mers perfect.s-a mai lovit cineva de problema asta?

iPhone 4s 5.0.1 Orange.niciodata JB.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

@cosmin mierlea Vezi că dacă ai reinstalat din nou iOS 5 pe acel telefon o să te lovești de ceea ce ei au considerat - for some reason - un feature, și anume să dezactiveze complet notificările pentru mail. Și eu m-am lovit de asta și după vreo 3 restore-uri, aplicat backup înapoi, încercat pe curat și tot așa mi-a trecut prin minte să intru și la notifications, unde totul era oprit. Nu știu de ce au lăsat decât badge-urile.  ohh

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
B-u-B-u - 06 Ianuarie 2012 09:45 PM

@cosmin mierlea Vezi că dacă ai reinstalat din nou iOS 5 pe acel telefon o să te lovești de ceea ce ei au considerat - for some reason - un feature, și anume să dezactiveze complet notificările pentru mail. Și eu m-am lovit de asta și după vreo 3 restore-uri, aplicat backup înapoi, încercat pe curat și tot așa mi-a trecut prin minte să intru și la notifications, unde totul era oprit. Nu știu de ce au lăsat decât badge-urile.  ohh

nu am reinstalat nimic.asa l-am luat,cu iOS 5.0.1.  pana azi totul a mers perfect.si pe iPhone 4 am avut tot iOS 5.0.1 si nu am avut nicio problema cu notificarile.
am intrat si in notification si totul este cum trebuie.in fine,nu stiu ce sa zic.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

1 din 2
1