Yahoo IMAP gratis pe Apple Mail
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Dupa cum stiam toti pana acum, serviciul IMAP de la Yahoo era disponibil doar pentru device-uri mobile dar nu pentru aplicatiile de mail desktop. Chiar si wikipedia in acest moment sustine acest lucru.

Astazi, din lipsa de ocupatie, vazand cererea celor de la Yahoo sa imi fac upgrade la email si activand noul yahoo mail, m-am gandit sa incerc Yahoo mail in Apple Mail, cum folosesc de mult timp gmailul.

Surpriza, am dat ,,add account,, am completat emailul meu de yahoo si parola si gata, IMAP yahoo in Apple Mail. Merge perfect. In sfarsit am si eu toate emailurile unificate. Multumesc Yahoo (sau Apple? )

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.03.09

Multam de info d3x. Chiar merge si e o chestie noua de care nu stiam. Asa e. Merge foarte bine si sunt mail-urile la un loc!!!!

Semnătură 

MacBook unibody late 2008
iPad 2nd generation Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 20.07.10

ce nu fac bine?! la mine nu merge.

am leopard!

Semnătură 

MacBook Pro 17”

Mac mini i7

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Eu am Snow Leopard cu update-uri la zi, si nu am facut decat sa scriu adresa de mail si parola la ,,Add Account,, Chiar acum ma joc cu Mail, merge brici.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Cum am mentionat mai sus, eu am facut upgrade la noul yahoo mail. Ce varianta Yahoo mai ai cand accesezi din browser ? E posibil sa nu mearga pana nu faci upgrade la noul Yahoo Mail.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 20.07.10

Am reusit. Merge!!!

Mersi mult.

Semnătură 

MacBook Pro 17”

Mac mini i7