Soluție acces internet pentru o perioadă de 14 zile
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.01.09

Salut

Aveți vreo idee despre cum s-ar putea realiza acces la internet în bucurești, pe perioada unui festival de film, care să țină vreo 20 de computere?
e vorba de Anim’est, la cinema Patria

anul trecut am funcționat pe un adsl de la romtelecom, dar acolo între timp s-au portat la vodafone
am încercat azi cu un router wimax radiocom, nu a prins semnal

până acum, singura soluție este un mifi de la orange… dar viteza de transfer nu e tocmai ce ne trebuie, plus că e și destul de scump cu prepay (nu e nevoie de un abonament pe 2 ani, deoarece e folosit doar 14 zile pe an…)

există companii care să tragă un fir pentru așa scurt timp? știți pe cineva?

mulțumesc

adi marineci

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Exista la Orange Young optiune cu internet nelimitat intre orele 09:00 si 17:00 cu 2 euro pe luna. 3g-ul de la Orange merge chiar foarte bine in Bucuresti.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.05.09

Daca este suficienta viteza de 6 Mbps la descarcare si daca ramai pe varianta 3G, atunci arunca o privire catre Zapp PrePay, este foarte buna viteza (ma refer la download, la upload nu am testat).
- are trafic nelimitat
- nu scade viteza, oricat de mult trafic se face (cu modem de 7.2 Mbps, in realitate se obtin 6 Mbps)
- costa doar 65 lei pentru 2 luni

- se poate folosi impreuna cu un router 3G portabil (cum este Huawei E5832), dar suporta maxim 5 clienti pe WiFi
- sau cu un router 3G pentru birou (precum Huawei E960), care pe langa WiFi, mai are 4 potruri Ethernet si suporta zeci de clienti.

Costul ar fi de 250 lei routerul E960 + 65 lei cartela de 2 luni = 315 lei.

Semnătură 

0720 940 946

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Daca aveti careva un internet de la RDS, poate sa-si mareasca banda la aia de 100mbps, si primeste gratis un stick de net. E doar o parere, nu stiu daca te ajuta smile

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever