1 din 2
1
Muzică Românească în iTMS - discuții.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.12.09
psergiu - 29 Septembrie 2011 07:33 AM

Se pare că iTunes Music Store România este infectat cu manele.
Puneți aici link-urile la albumele românești NON-MANELE pe care le găsiți în iTunes (drag-n-drop) ca să poată lumea să cumpere muzică.

Nu înțeleg demersul, ce-i drept nici nu sunt pe Mac acum să văd cum arata iTunes România. Care e faza?

Semnătură 

iMac “Core 2 Duo” 3.06 21.5-Inch (Late 2009)
iPhone 4S 16G

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 23.03.09

Faza e conținută în postul de mai jos, care trebuie citit bine pentru a fi înțeles smile
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewreply/266383/

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Au o calitate exceptionala melodiile…chiar merita banutii smile Am bagat la descarcat Modern Talking raspberry

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Maclean - 29 Septembrie 2011 10:42 AM

Faza e conținută în postul de mai jos, care trebuie citit bine pentru a fi înțeles smile
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewreply/266383/

Aha, am citit bine, dar poate nu prea bine, că tot nu înțeleg pe cine vreți să păcăliți grin OK, sunt manele pe iTunes, dar dacă nu ar fi (sau nu ar fi pe prima pagină) ar însemna că nu se mai ascultă deloc în România și am scăpat de ele forever?

Ca să nu mai zic că dacă tot suntem puritani, de ce văd listate la muzica “ok” românească trupe hip-hop care știm cam ce limbaj promovează?

Semnătură 

iPhone 4S 16G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

mosule, esti manelar?

de ce sunt manele in itunes? simplu! sunt o gramada de coca si piti cu iphone care vor cumpara manele.

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Discuții aici, link-uri în partea ailaltă. Cine nu vrea să contribuie cu link-uri să posteze aici ce are de spus.

iulik17d - mă îndoiesc că majoritatea iubitorilor de manele au expertiza tehnică să facă acest lucru.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
iulik17d - 30 Septembrie 2011 06:41 AM

mosule, esti manelar?

de ce sunt manele in itunes? simplu! sunt o gramada de coca si piti cu iphone care vor cumpara manele.

Evident, ca la orice subiect “fierbinte” din ziua de azi, românul se inflamează imediat și aruncă cu piatra. Pentru el toată lumea trebuie să fie neapărat într-o tabără, mijlocul nu există. Nici nu trebuie să citească cu atenție ce scriu alții, e mai ușor să îl eticheteze din start și se răcorească pe loc, urmând ca încă douăzeci să îl aprobe în mod zgomotos.

Ca să te liniștesc, sunt departe de a fi manelar, dar asta nu mă împiedică să gândesc dincolo de muzică în sine. Judecă la rece ce am scris și o să vezi că nu m-am întrebat “de ce” sunt manele pe iTunes Romania ci ideea era cu totul alta.

Semnătură 

iPhone 4S 16G

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Damn, Andries cu Interzis/Azi in iTMS.
E, asta ar trebui sa ne faca mandri.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Aștept și link-urile voastre. Nu uitați - Cumpărați melodiile românești și votați albumele cu 5 stele (merge și fără să cumpărați).
http://ax.search.itunes.apple.com/WebObjects/MZSearch.woa/wa/search?entity=song&media=all&restrict=false&submit=seeAllLockups&term=desteapta-te+romane

Ahem, Sergiu, luăm amendă ca lui Marcel Pavel. Chestiile alea din iTunes, deși scrie “Deșteaptă-te române”, nu sunt imnul, la preview se aude cu totul altceva.
Imnul apare corect în 2 albume, aici și aici, și de 2 ori incorect, în cele returnate de căutarea de mai sus.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Maclean - 01 Octombrie 2011 07:43 PM

Aștept și link-urile voastre. Nu uitați - Cumpărați melodiile românești și votați albumele cu 5 stele (merge și fără să cumpărați).
http://ax.search.itunes.apple.com/WebObjects/MZSearch.woa/wa/search?entity=song&media=all&restrict=false&submit=seeAllLockups&term=desteapta-te+romane

Ahem, Sergiu, luăm amendă ca lui Marcel Pavel. Chestiile alea din iTunes, deși scrie “Deșteaptă-te române”, nu sunt imnul, la preview se aude cu totul altceva.
Imnul apare corect în 2 albume, aici și aici, și de 2 ori incorect, în cele returnate de căutarea de mai sus.

Ai dreptate ...

Știe cineva dacă există vre-o versiune orchestrală, extinsă a Imnului ? Preview-ul ăla e doar de 30 de secunde și poate partea cu versurile începe mai încolo. Că dacă nu sunt ce trebuie melodiile alea, ar trebui făcut scandal MARE la Apple !

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am găsit .. este fostul Imn Regal:
http://www.youtube.com/watch?v=1-MjKS1nUrM&feature=related

Eu unul nu-l știam, dar mă bucur că-l știu acum.
Nu cred că e cazul de scandal la Apple.

Semnătură 

Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08
psergiu - 01 Octombrie 2011 08:05 PM
Maclean - 01 Octombrie 2011 07:43 PM

Ai dreptate ...

Știe cineva dacă există vre-o versiune orchestrală, extinsă a Imnului ? Preview-ul ăla e doar de 30 de secunde și poate partea cu versurile începe mai încolo. Că dacă nu sunt ce trebuie melodiile alea, ar trebui făcut scandal MARE la Apple !

Dude, who gives a shit? Imn de 2 lei a unei tari de 2 lei. Si daca nu ar fi (ipotetic, pentru ca sunt)... imn? Cine face scandal pentru un imn? smile

Vestea buna este ca exista MUZICA in iTMS. Chiar si romaneasca, pe ici pe colo. Eu astept sa apara carti romanesti, oferta fiind practic inexistenta.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07
Dragos Salageanu - 01 Octombrie 2011 10:48 PM

Dude, who gives a shit? Imn de 2 lei a unei tari de 2 lei. Si daca nu ar fi (ipotetic, pentru ca sunt)... imn? Cine face scandal pentru un imn? smile

On a tangent ...
http://www.dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/psihologia-imnului-na-ional

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Există și o melodie gratis? Aș vrea sa ascult diferența dintre iTunes si melodiile normale.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

mai asteapta un pic ca ti le va upgrada Apple automat pe cele din lista ta cu cele din ITMS

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Asti - 02 Octombrie 2011 03:51 PM
Dragos Salageanu - 01 Octombrie 2011 10:48 PM

Dude, who gives a shit? Imn de 2 lei a unei tari de 2 lei.

On a tangent ...
http://www.dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/psihologia-imnului-na-ional

Parerea lui Dragos este sigur si cea a zecilor de mii de romani care au plecat sau inca mai vor sa plece din Romania. Si a mea. Este realitatea, cei batrani nu mai pleaca, cei tineri vor sa o stearga. Nici eu nu vad nicio mandrie in a fi roman, si de aici intrebarea: ce atata imn?
Sigur in orice alta tara mai normala ar fi sarit cu fundu’ in sus toti de la cel mic pana la cel mare daca cineva ar fi gresit imnul. Probabil itunes ar fi primit atatea reclamatii ca nu ar fi putut duce.

Legat de manelisme: fiecare cu a lui. Unii citesc si carti.

1 din 2
1