Mighty Mouse
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Mighty Mouse folosit, deja desfăcut de fi-meo pt curățare (i-a luat peste o oră dezasamblatul și reasamblatul), iar s-a murdărit și iar are nevoie de curățarea biluței și a acelui locșor. Eu nu am răbdare și nici ochi de vultur să fac așa ceva, el nu mai are răbdare, deși are ochi de vultur. concluzie: se vinde. Ieftin. 2-4 beri + 2-3 mici la viitoarea macuser meeting la Salamandra House.
Mi-am luat ieri un logitech de la reduceri, acasă am constatat că și ăștia au copiat prostul obicei al lui MM: nu are nici un șurub pt dezasamblare, curățire și reasamblare. La naiba, s-au prosit toți?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Salut! Il vreau eu!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București

si eu as fi interesat de el

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tiz - 16 Noiembrie 2006 09:29 PM

si eu as fi interesat de el

Spre marea mea totală și absolută ULUIRE, anunțul meu, în ciuda faptului că zic clar și răspicat că, de cum îl ia, noul posesor va trebui să-l desfacă și să-l curețe, am primit, aproape simultan, la interval de 60 minute, nu mai puțin de 5 cereri. Frați macuseri, mai ales cei din provincie care îl vreți prin poștă, sînteți siguri, bre, că-l vreți?
Bine, dat fiind faptul că cel mai înverșunat doritor al acestui mouse a fost și primul, cred (sincer să fiu, nu am verificat minutul și secunda trimiterii, dar a fost între primii 3, ale căror mesaje au apărut simultan, i-l voi da Cimitirului (= Graveyard, ce display name ți-ai ales! ai vreun cimitir prin zona unde stai? cunosc Tîrgoviștea relativ bine, am copilărit la Titu).
Topic închis, se pare. Nici nu știam ce valoare de piață am în cutia cu de toate de sub birou!

P.S. Spre a doua totală uluire, constat că unii s-au supărat pe mine. Îl voi vinde la licitație pe următorul, promit! Chiar mai e unul în familie, sper să-l conving pe fi-meu să-l vîndă. Sînt chiar curios la ce preț se poate ajunge cu un MM second-hand.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Eu zic k prioritar era DORUTZ, deoarece a postat primul…nu un PM de la cineva. Dar e politica ta

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Eu zic ca trebuia sa fie al meu, dar in fine… cine sa-l mai inteleaga pe Cattus?

... my precious…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)