Întrebare întrebătoare…
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Am un 3GS de 18 luni.
Până săptămâna trecută, a funcționat perfect WI-FI-ul.
L-am scăpat jos. Îl țin într-o husă de silicon, pentru a atenua șocurile.

De atunci chiar dacă stau lipit de Airport, mai mult de 2 linii la semnal nu apar,iar dacă mă depărtez la 4-5 m, chir pierde de tot semnalul.

Ce-i de făcut? S-a dus din cauza șocului un contact? Sau se strică ireparabil. Are rost să adresez unui service? De garanție la Orange nici vorbă, deoarece am păți-o cu 3G-ul.

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Este posibil sa se fi desfacut mufa antenei wi-fi. Este foarte usor sa verifici: ai nevoie de o surubelnita in cruce (pentru cele 2 suruburi de la baza telefonului) si o ventuza pentru a scoate ecranul. Dupa ce l-ai scos trebuie deconectate 3 cabluri ce leaga ecranul de placa de baza. Dupa ce ai scos ecranul verifica in stanga-sus cele 2 mufe: cea mai din stanga e cea pe care o cauti.  Daca ai nevoie de asistenta te pot ajuta telefonic sau pe messenger.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Mulțumesc de sfat, dar cred că mi-e frică. E cam scump un iPhone, ca să-l ucid smile

Dar oricum, mi-a deschis apetitul. Poze găsesc pe un forum dedicat cu imagini…

Multumesc!

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….