Salut,
Unde locuiesc accesul la retea este pe baza de username si password, nu stiu daca recunoaste si MAC-ul placii wireless. In fine, cu Macbookul ma pot conecta, de pe iPhone 3Gs imi da “unsuccessful”. Aveti vreo idee cu privire la cauza/solutie?
Daca presupuneti ca este vorba despre MAC, cum il pot schimba pe iPhone? (am incercat Spoof dar nu merge).
Eu nu pot face nimic, este reteaua spitalului la care lucrez. Nici nu pot sa-mi fac abonament la vreun provider din motive de cablaje.
Distanta…semnal full pe macbook, routerul la vreo 3 camere distanta.
La prima accesare a internetului se deschide o pagina cu sigla spitalului unde introduc username si password. Este o retea interna destul de bine pusa la punct, o parte “wired” pt uz intern (softuri si servere dedicate etc), o parte “wireless” cu acces liber disponibila doar in holul spitalului pt vizitatori/pacienti si un “wireless” pt personalul cazat la caminul spitalului, accesibil doar pe baza de username si password individual.
Daca incerc sa ma conectez cu safari de pe iPhone…dupa ce introduc username si password se deschide o noua pagina cu “login unsuccessful”. Am incercat sa “spoof” MAC-ul Macbookului, dar fara succes.
- Zi iphone-ului sa uite toate retele wireless de la spital pe care le-ai încercat până acuma
- Conecteaza-te normal la reteaua wireless
- După cca 5-10 secunde (poate dura mai mult) va apare singura o pagina de aia de login
- Bate userul & parola - ATENTIE sa nu iti capitalizeze automat prima litera sau sa faca autocorrect. Cand ai teminat, fa click pe butonul de login din pagina, nu da “done” pe tastatura de pe ecran