Prima aplicatie pentru iPhone (de pe forum aparent)
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.05.09

Ok,era cam liniște pe aici…si, ce-i drept,momentul coincide cu lansarea,de către subsemnatul,a unei aplicații iPhone.care sper ca va prinde.si se va dovedi utila.same samd.
Despre ce este vorba:
Numele: DriverMate
Descriere: Aplicatia încearcă sa transforme șoferii într-o comunitate activa,iphonizata:).mai precis, le pune la dispoziție o platforma prin care pot pune la comun informații utile din trafic.
Cum? Utilizatorul vede permanent pozitia pe harta si un perimetru de aproximativ 3km in jur,iar când trece pe lângă un echipaj de poliție sau camera fixa de trafic are la dispoziție 2 butoane care automat adaugă la locatia lui un signpost specific, ce devine vizibil pentru ceilalți utilizatori. Daca vrea sa scrie un comentariu,are la dispoziție un alt buton,care funcționează similar.toate adnotarile din jur sunt vizibile într-o raza de 10 km,aplicatia avertizand si sonor la apropierea de signposts (sunete specifice pentru radar,camera si comentarii). Toate adnotarile (mai putin cele de camera fixa) se sterg automat dupa 5 ore. In plus,pe adnotarile de tip comentariu se poate apasa,in acest caz afisandu-se conținutul comentariului. Utilizatorul poate sa vadă si toate adnotarile din jur,pe o raza de 10 km,sortate in funcție de distanța pana la ele.
Va multumesc pentru atenție, as aprecia orice comentarii pe marginea aplicatiei! Si nu numai:)

Semnătură 

It’s a question of mind over matter. I don’t mind, so it doesn’t matter

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Link?  .

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Felicitari! Tocmai am vorbit cu un elvetian acum cateva zile si au acest sistem in Elvetia - fiecare baga la greu radarele.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Scuze, acesta este link-ul
http://itunes.apple.com/ro/app/drivermate/id467950998?mt=8
Au sistemul in Elveția adică aplicatie de acest gen sau au nevoie ?:)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.02.11

Felicitari ! O aplicatie extrem de utila, din pctul meu de vedere.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc! Si mie mi se pare, dar timpul o va decide. Mi-a venit ideea când conduceam si ascultam Europa fm care transmitea locatiile de radar transmise de ascultatori. Din nefericire, erau la câteva sute de km departare de mine si nu prezentau un real ajutor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

felicitari! E foarte util ce ai facut . Acum sa speram ca or sa fie utilizatori cat mai multi.
Si in Franta exista asa ceva de cativa ani, au aparatele lor proprii, plus aplicatie pe iphone.

Acum ma intreb cum e din punct de vedere legal

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

O remarca daca permiti.
M-am uitat un pic pe pagina aplicatiei, si am vazut ca e totul in engleza. Daca publicul tinta si locul de utilizare a aplicatiei este in Romania, de ce sa nu scrii totul in romana?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am lansat aplicatia in toate AppStore din lume,este globală (este gandita sa arate totul într-o raza de 10km oriunde ai fi), de aceea este in engleza. Iar in ceea ce privește legalitatea, aplicatia este o rețea de socializare a soferilor practic. Nu încalcă nicio lege si sunt convins ca Apple ar fi respins-o daca ar fi încălcat. Nu detecteaza radarele, doar “duce vorba”:)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

dar macar aplicatia are limba romana?

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

Ideea este una foarte ok,  dar ... merita sa va riscati viata cand sunteti la volan ca sa scoateti telefonul, sa-l deblocati, sa intrati in aplicatie sa apasati pe buton ... etc. ?? Nu cred !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.04.11

foarte tare…

ramane istoricul radarelor din zona in aplicatie ( baza de date ) ? De exemplu… pe Bulevardul X, in intervalul orar 14:00- 18:00 s-a vazut radarul de X ori

‹‹ Hello in any language (iOS)      Car Monitor ››