sorry am vrut sa scriu un pas mare, in comparatie cu 3 gs-ul ecranul are o tenta galbuie care cica o sa dispara dupa ce se usuca adezivul care tine ecranul.
Se pare ca toate versiunile de ip 4s pe negru au aceasta tenta de galben a ecranului iar cele pe alb nu ar avea acest deranjant( pentru mine cel putin) aspect.
Pe anumite site-uri lumea spune ca ar fii din cauza adezivului de la ecran care personal pe mine nu ma convinge, mai degraba cred ca este cu totul alt tip de display.
Acum eu sunt posesor de 4s de doar cateva zile dar ii intreb pe cei care il au deja de mai mult timp le-a disparut aceasta diferenta, in caz ca ar fii de la acel adeziv.
Alta mare problema este bateria, ca e de la iOS 5, acum iOS 5.0.1 , nu stiu dar cert este ca nu am reusit sa ajung la 14 ore de stand-by si 2-3 ore usage ca moare telefonul.Binenteles ca am active push Notification, doua conturi de mail, luminozitatea la 70%, wi-fi On si 3G activ, location on, ca doar de asta am nevoie de la el, nu sa-l tin pe post de bibelou, dar cel putin iphone 4 ,detinut inca, ma tine bateria cel putin dublu in aceleasi conditii de utilizare.Cat despre SIRI, pana acum pentru noi locatarii ai Romaniei se pare ca este inutil
galben era si ecranul la 4 atunci cand l-am primit.
sunt 2 variante, fie nu-l mai observ eu, fie nu mai e galben. tind spre a 2-a varianta da’ nu bag mana-n foc.
Mereu cand mergeam la magazinele de telefoane aveam impresia ca I4 expuse au ecranul mai bun decat al meu. Parca erau culorile mai vii…In seara asta ma uitam la un 4s expus si vad aceiasi chestie…si zic sa il scot pe al meu sa vad daca e vreo diferenta, sau sunt eu nebun. Cand, ce sa vezi - brightnes-ul la 4s era la maxim. Dau si la mine si se face galbui ecranul. Si imi aduc aminte de discutia asta…
Al meu e din august deci zic ca a avut ceva timp/caldura sa se usuce. Cel mai probabil e vb de lotul de led-uri. Probabil se imperecheaza sa nu iasa jumate cald jumate rece.