deci pana la urma marea lansare mi se pare ca a fost un Fiasco, adica lumea se astepta la mult mai mult. care e parerea voastra?
De ce ? La ce te asteptai ? Pentru mine a fost exact ce imi doream. Zvonuri gen baterie care tine un an sau ecran invizibil si elice cu pedale nu mi-au captat atentia si nici nu mi-au dat asteptari.
Voiam neaparat 64gb-check, voiam sa fie rapid ca iPad-ul 2-check, voiam o camera mai buna-check, iar design-ul lui iPhone 4 mi se pare excelent, toate acele poze de pe net cu asa-zis-ul iPhone 5 aratau groaznic.
deci pana la urma marea lansare mi se pare ca a fost un Fiasco, adica lumea se astepta la mult mai mult. care e parerea voastra?
Mult mai mult ? Ce mai vrei ? Program sa iti monitorizez femeia ?
Hai sa fim serios : nu are nevoie de design nou, e sexi ca dracu, trebuie sa recunoastem iar 3.5” e perfect pt un telefon. E comod in mana.
Vrei ecran mai mare ? iPad scrie pe tine.
Eu sunt foarte fericit, am sa il cumpar
Un singur lucru nu imi place : numele
Pentru utilizatorii de 3Gs este un upgrade bun dar pentru cine detine iPhone 4 nu prea vad rostul…
true…..totusi astept sa apare in magazine sa il tin putin in mana si ma decid atunci.
PS: ma intreb daca 3GS-u o sa fie FREE si la noi…..in US asa o sa fie….lichideaza stocul.
Dar “romanul” nostru trebuie sa faca bani….deci 100% nu o sa fie asa!
3Gs nu cred ca merita cumparat,chiar daca e free abonamentele vor fi pe masura. Cred ca se poate face un efort,iPhone 4 la 99$ + abonament mi se pare perfect.
in cateva posturi lumea se plangea de competitie ca scot prea multe modele intr-un an iar acum unii regreta ca nu a fost iPhone 5 lansat.
E normal sa nu il lanseze atata timp cat iPhone 4 mai are resurse sa produca bani.
Am mai zis un pic de poleiala la hard si sistem de operare nou si vei simtii ca ai iPhone nou.
Era de asteptat 4s-ul…
Eu il cumpar pentru A5 si camera. Mi se rupe de Siri si de noua antena
Da,sunt curios ce senzor au pus,teoretic daca adauga mai multi MP ar trebui sa mareasca si senzorul altfel noise-ul va creste in lumina slaba.
Anyway,pentru poze am DSLR