11 din 15
11
iPhone 4S
  [ Ignoră ]   [ # 151 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.11.11

problema cu terminalul.dupa ce am realizat trecerea la ios-ul 5,am urmatoarea problema.dupa ce efectuez un apel,nu aud absolut nimic.pentru a fi posibil acest lucru trebuie sa conectez si sa deconectez difuzorul.mentionez ca senzorul de proximitate,sper ca este corect,functioneaza.solutii,va rog.multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 152 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Lipit aici. @ giovaniciucă, fii mai atent te rog. Exista o discuție fix cu același nume, cu două rînduri mai jos.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 153 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08
giovaniciuca - 27 Noiembrie 2011 06:11 PM

problema cu terminalul.dupa ce am realizat trecerea la ios-ul 5,am urmatoarea problema.dupa ce efectuez un apel,nu aud absolut nimic.pentru a fi posibil acest lucru trebuie sa conectez si sa deconectez difuzorul.mentionez ca senzorul de proximitate,sper ca este corect,functioneaza.solutii,va rog.multumesc.

aceeasi problema o am si eu pe 4S. Cam la 20-25% din outgoing calls patesc sa nu aud nimic. In afara de asta, in convorbiri aud niste zgomot de fond, nu foarte tare, dar suficient cat sa deranjeze. Exista o discutie pe forumul apple aici: https://discussions.apple.com/thread/3404857 Se pare ca multi au aceasta problema si nu exista inca o rezolvare (sunt multi care au schimbat si 4-5 terminale la magazinul Apple si tot au problema). Unul a zis ca si-a pus 5.1 beta si s-ar fi rezolvat problema (ceea ce imi da speranta ca e o problema soft si nu va trebui sa schimb telefonul, pt ca neavand apple store in .ro, probabil procedura la orange e sa-l trimita la service sa constate etc. iar tu in timpul asta sa astepti).

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 154 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Am achizitionat sambata un iPhone 4S 16gb white de la Orange cu prelungirea contractului si activare optiune Smartphone 15. Se pare ca nici eu nu am scapat de probleme, am avut doua convorbiri duminica care s-au intrerupt subit urmate de Call Failed si cautare de retea. Pe seara, am ramas fara internet si nu si-a revenit decat dupa ce am dat restart la telefon. Bateria nu tine prea mult, procentul de incarcare scade vizibil. Am fost la Orange Shop sa le spun de problema, stiau ca exista astfel de probleme la iPhone 4S si solutia este sa trimita telefonul la service. In cazul acesta, ce variante as avea? Eu folosesc telefonul zilnic, convorbiri cu clienti, internet si mail. Inlocuirea terminalului in perioada de garantie se face cu un telefon normal, ceea ce nu ma incanta deloc. Nici nu imi convine sa cumpar un aparat nou, la o zi sa faca probleme si dupa aia sa alerg pe la service iar in timpul asta eu sa le platesc lor 55 euro/luna.

In ce conditii se poate schimba terminalul daca acesta este nou? Se poate returna?

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 155 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08
Doc - 05 Decembrie 2011 12:59 PM

...am ramas fara internet si nu si-a revenit decat dupa ce am dat restart la telefon…

incearca sa activezi si dezactivezi airplane mode cand se intampla d’astea, e mai rapid decat un restart.
nu-ti repara problema, da’ e un workaround pana rezolvi cu cei de la orange.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 156 ]
RankRankRank
Member

Da, trebuia sa-mi dau seama ca merge mai repede cu airplane mode. Problema este ca imi doresc un telefon rapid, fata de 3GS, dar care sa functioneze tot timpul. Activitatea mea se bazeaza pe convorbirile telefonice si internet. Daca una din ele nu funtioneaza bine, eu pot pierde zilnic mai mult decat valoarea unui iPhone 4S. De aceea, daca Orange in acest moment nu imi poate oferii un telefon functional tot timpul sau nu il poate inlocui pe cel existent intr-un interval de timp scurt, eu ma vad nevoit sa renunt la el si cele 24 de luni prelungire de contract.  Nu vreau sa ma bage pe liste de asteptare, pana se decid ei sau le trimit cei de la Apple alt terminal pentru inlocuit.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 157 ]
RankRankRank
Member

L.E. Am discutat mai devreme cu un client la telefon si nu prea intelegea ce spun. Eu il auzeam perfect, dar el se chinuia sa ma inteleaga. Semnalul era full, iar locatia este aceeasi pe care o foloseam si cu 3GS.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 158 ]
RankRankRankRank
Moderator

Fraților, ați dat o mulțime de bani pe ele și mai plătim încă o mulțime la abonamente. Schimbați-le. Mergeți peste Vodaforange pînă rămîn fără iPhoane. Are balta pește.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 159 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
toma - 05 Decembrie 2011 07:06 PM

Fraților, ați dat o mulțime de bani pe ele și mai plătim încă o mulțime la abonamente. Schimbați-le. Mergeți peste Vodaforange pînă rămîn fără iPhoane. Are balta pește.

Ca bine zici Tomita! Luati aminte si.. pe ei!

[ Ignoră ]   [ # 160 ]
RankRankRank
Member

Nu este chiar asa de simplu. In primul rand, legal trebuie sa tina 15 zile in service iPhone-ul, timp in care tu primesti un telefon normal (unul foarte ieftin). Le-am cerut la schimb un telefon similar, cat timp il tin pe al meu in service pentru evaluare si rezolvarea problemei, cu internet, modem si client de mail. Eu platesc abonament cu internet si timp de 15 zile cat nu as avea posibilitatea sa il folosesc, nu imi da Orange banii inapoi. Sa nu mai spun de prejudiciul pe care mi-l poate aduce prin pierderea apelurilor si lipsa comunicarii prin email cu clientii. Rusine Orange, o companie atat de mare ce nu isi permite sa aloce cateva telefoane iPhone 3G/4/4S pentru clientii sai. 

Cei de la magazinul Orange Shop mi-au promis ca ma suna Joi pentru rezolvarea problemei. Va trebui sa ma duc la service-ul din Giulesti pentru schimbarea terminalului.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 161 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08
Doc - 05 Decembrie 2011 09:57 PM

Eu platesc abonament cu internet si timp de 15 zile cat nu as avea posibilitatea sa il folosesc, nu imi da Orange banii inapoi

o sa ti-i dea daca-i ceri, mie mi-au dat o luna gratis pt mai mult de 3 sapt fara telefon… nu ca nu as fi preferat sa am telefonul (da’ asta e alta discutie).

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 162 ]
RankRankRank
Member

Telefonul nu se dezminte, ramane fara net si nu mai pot primi mailuri. Isi revine doar daca dau restart, chiar daca am incercat si cu AirPlane nu merge. In 3 saptamanii, pot pierde sume mai mari decat valoarea intregului abonament Orange pe 2 ani. In acest caz, prefer sa renunt la telefon si daca nu ajungem la o intelegere, chiar si la abonament.

Sunt curios, cele aduse din US au aceasta problema?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 163 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Un prieten are un 4S din Londra si nu merge activat…nu are cartela din Londra.
Ciudat este ca am reusit sa intru in meniu si si-a dat respring singur.
Help?

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 164 ]
RankRankRankRank
Moderator

Lipit aici.
Skillz uită-te, te rog, la foto:

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 165 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
Doc - 06 Decembrie 2011 10:23 AM

Telefonul nu se dezminte, ramane fara net si nu mai pot primi mailuri. Isi revine doar daca dau restart, chiar daca am incercat si cu AirPlane nu merge. In 3 saptamanii, pot pierde sume mai mari decat valoarea intregului abonament Orange pe 2 ani. In acest caz, prefer sa renunt la telefon si daca nu ajungem la o intelegere, chiar si la abonament.

Sunt curios, cele aduse din US au aceasta problema?

Doc, i-a si te tine de ei ca te rezolva. Cu calm si rabdare! Si nu dureaza 3 saptamani, mai ales daca esti din Bucuresti! Se rezolva, ai sa vezi, doar sa te tii de ei!

11 din 15
11