Sal, eu am luat un Iphone 4 acum o luna de la Altex si dupa doua zile am observat ca microfonul nu functiona. Cand inregistram un film, fondul sonor era un fisait continu. M-am dus la ei cu tel. si in doua zile mi-au adus altul sigilat (in cutie originala). Pe de alta parte am inteles ca telefoanele venite pe service pot fi refurbished (ele vin ambalate intr-o cutie maro, nu in ambalajul originala). Asa ca, Doc, ai grija ce iei.
Gata. M-au sunat astazi de la Orange Shop si m-au trimis in Giulesti la service pentru schimbarea telefonului. Mi-au inlocuit terminalul cu altul nou, cel putin asa se vede la prima vedere. Totusi avea un lifetime de 36 min. N-au comentat nimic, initial mi-ai zis ca trebuie sa las telefonul, dar le-am explicat ce eu nu am venit sa faca teste ci sa schimb aparatul. N-au mai zis nimic si mi-au adus alt telefon. Va trebui acum sa aflu daca mai face sa nu probleme noul telefon.
Am avut un schimb de replici cu cei de la service, cand mi-au adus noul telefon i-am intrebat de foliile de protectie care se aflau pe cel vechi. Cum le recuperez acum? Si mi-au spus ca nu e vina lor si nimeni nu isi asumara responsabilitatea pentru ele, cu toate ca pe factura telefonului cumparat apar si aceste folii. Pe scurt, nu este problema mea ca eu am dat banii pe ele si le-am montat in Orange Shop. De parca eu sunt vinovat ca telefonul cumparat era defect.
Inca o chestie, de care nu imi dau eu seama acum. Telefonul are in meniul Settings->General->Network functia Cellular Data Network care activeaza Internet Tethering (APN,username si parola). Daca ii dau restore cu datele salvate dispare aceasta functie. La ce foloseste?
Mi-au inlocuit terminalul cu altul nou, cel putin asa se vede la prima vedere.
Era in cutie sau doar “parea nou” ? Ca daca nu e in cutie, sunt sanse mari sa fie refurbished
Doc - 07 Decembrie 2011 05:06 PM
Daca ii dau restore cu datele salvate dispare aceasta functie. La ce foloseste?
pe iphone e la latitudinea operatorului daca te lasa sa modifici partea de configurare retea pt date sau nu. la orange nu te lasa (dar setarile pe care ti le fac automat sunt corecte).
Nu l-a adus in cutie. Avea folia pe el, m-am uitat sa vad daca prezinta vrea urma de folosinta la mufa de incarcare si cea de casti, suruburile nu par atinse.
Nu l-a adus in cutie. Avea folia pe el, m-am uitat sa vad daca prezinta vrea urma de folosinta la mufa de incarcare si cea de casti, suruburile nu par atinse.
Telefonul inlocuitbavea lifetime 36 min sau cel pe care lai primit?
Telefonul inlocuitbavea lifetime 36 min sau cel pe care lai primit?
inseamna ca este un telefon refurbished,nu este nou.
dar asta nu inseamna ca nu este un telefon ok.
dar se pare ca la noi se practica aceasta metoda.pana acum toate telefoanele inlocuite pe care le-am vazut la anumiti prieteni,colegi..erau refurbished.
Da, se pare ca e refurbished, dar asta nu inseamna ca nu este ok. Eu cand l-am predat pe al meu, am specificat pe foaia de garantie ca il vreau nou (in ambalajul original) sau banii inapoi, fara nici o discutie. Vezi cum este si cred ca e bine sa suni si la Apple sa le explici ca tel. inlocuit era utilizat. Si ca sa ne mai amuzam, uite o poveste forte misto despre schimbarea unui Iphone in Romania: http://www.boio.ro/telenovela-unui-iphone-schimbat-in-romania
Hmm…tot ce este posibil. Exista o diferenta intre acesta si cel pe care l-am dat inapoi. In primul rand, butonul de home merge mult mai usor si se apasa mai mult, iar cand este pe silent modul de vibratie este mai atenuat. Cred ca maine le fac o vizita. In primul rand pentru cele 36 de minute in life time pe care le avea un telefon nou.
e refurbished, iar tu nu o sa poti demonstra treaba asta din pacate…nu se preactica doar la orange, si ceilalti operatori (din Romania) ofera tot refurbished la inlocuirea pe garantie sau pe asigurare
Mi-au spus ca il schimba cu telefon nou, daca e refurbished am sa il refuz si, daca nu ma insel, am dreptul sa cer banii inapoi daca aparatul cumparat prezinta un defect.